Start2Bike Wielren trainingen

Voor beginnende racefietsers biedt Le Champion trainingen aan in de vorm van 4 wekelijkse trainingen van 3 uur, die als doel hebben om alle facetten van het rijden op een racefiets te oefenen.

Als vervolg op deze trainingen, kun je in het voor- en najaar deelnemen aan het vervolg het wielrenarrangement. Een goede voorbereiding op sportievere uitdagingen later in het seizoen! De clinics worden gegeven door onze gecertificeerde trainers opgeleid door de NTFU op basis van het Start2Bike concept. 

Goed voorbereid de weg op!
In de trainingen komen alle aspecten aan bod om verantwoord en veilig te fietsen. De basis wordt gelegd door het afstemmen van de fietser en zijn/haar fietshouding, het zogenaamde bikefitting. De deelnemers krijgen een gericht advies om soms met geringe aanpassingen een ideale houding te verkrijgen en met veel plezier te fietsen.

Voor elke leeftijd en prestatieverwachting kunnen we ook een trainingsschema aanbieden, dat tijdens de clinics ontwikkeld wordt.

Klik op de trainingen in bovenstaande tabel voor meer informatie
Kosten
Deelname aan Start2Bike kost € 37,50. Hiervoor ontvang je:
  • 4 racefietstrainingen van 3 uur;
  • Deskundige training door ervaren gediplomeerde racefietstrainers
  • De unieke fietsschadeverzekering met een maximale vergoeding van € 750,- (geldig tijdens de Start2Bike trainingen);
  • Digitale nieuwsbrief met tips & tricks.

Inschrijven en meer informatie
Ga naar www.start2bike.nl en kies onder het kopje inschrijven op welke startlocatie je mee wil doen; Wijdewormer, Heemskerk voor Ladies Only of Decathlon Arena Amsterdam.

Contactpersoon
Leo van Klink
Tel: 06-20090732

Mail Leo van Klink