Home

Meer MTB fietsplezier met Start2Bike

start2bike300x200Start2Bike MTB is een serie van zes fietstrainingen voor mensen die nog niet zo lang mountainbiken. Dus heb je (onlangs) een mountainbike (gekocht) maar heb je nog geen of weinig ervaring? Doe dan mee met Start2Bike en krijg meer controle over je mountainbike en verbeter je conditie en je vaardigheden! Ook als je van plan bent om een mountainbike te kopen maar je nog niet weet of je het wel echt leuk vindt, is Start2Bike geschikt. Het is namelijk mogelijk om een fiets (+ helm) te huren om zodoende kennis te maken met het mountainbiken.

Wat is Start2Bike?
Start2Bike is het trainingsprogramma van wielersportbond NTFU voor zowel de beginnende als gevorderde mountainbiker of racefietser. In zes weken tijd leer je, onder begeleiding van door de NTFU opgeleide instructeurs, de vaardigheden en technieken van het mountainbiken en racefietsen om veilig en verantwoord te kunnen sporten.

MTB Programma 2019
Start2Bike MTB
6 trainingen
Zondag 31 maart
Zondag 7, 14 ,21  en 28 april
Zondag 5 mei
Start2Bike MTB
6 trainingen
Zondag 6, 13, 20, 27 oktober
Zondag 3 en 10 november

Startlocatie
Restaurant Duinvermaak, Breelaan 132, 1861 GH Bergen NH. De trainer geeft aan als er in overleg vanaf een andere locatie gestart wordt.

Informatie en inschrijven
Ga naar www.start2bike.nl en kies onder het kopje inschrijven voor de startlocatie Bergen Le Champion. De kosten bedragen € 37,50.

Duinkaart
Voor het duingebied is wel een duinkaart verplicht. Deze is hier te verkrijgen.

Contactpersoon
Leo van Klink,  e-mail