Start2Bike MTB trainingen

Start2Bike MTB is een serie van zes fietstrainingen voor mensen die nog niet zo lang mountainbiken. Dus heb je (onlangs) een mountainbike (gekocht) maar heb je nog geen of weinig ervaring? Doe dan mee met Start2Bike en krijg meer controle over je mountainbike en verbeter je conditie en je vaardigheden! 

Wat is Start2Bike?
Start2Bike is het trainingsprogramma van wielersportbond NTFU voor zowel de beginnende als gevorderde mountainbiker of racefietser. In zes weken tijd leer je, onder begeleiding van door de NTFU opgeleide instructeurs, de vaardigheden en technieken van het mountainbiken en racefietsen om veilig en verantwoord te kunnen sporten.

* Vanwege de openstelling tot 10.30 uur van het duingebied en de fysieke belasting voor beginnende MTB-fietsers, zijn onze trainingen 6x 2 uur. 

MTB Programma 2021

Klik op bovenstaande trainingen voor meer informatie

Locatie
Restaurant Duinvermaak, Breelaan 132, 1861 GH Bergen NH. De trainer geeft aan als er in overleg vanaf een andere locatie gestart wordt.

Informatie en inschrijven
Ga naar www.start2bike.nl en kies onder het kopje inschrijven voor de startlocatie Bergen Le Champion. De kosten bedragen € 37,50.
Duinkaart
Voor het duingebied is een duinkaart verplicht.

Koop een duinkaart

Contactpersoon
Leo van Klink
Tel: 06-20090732

Mail Leo van Klink