Terug

Sportbonden

Le Champion werkt met diverse partners samen om alle sportevenementen mogelijk te maken. Leden van Le Champion hebben de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief lid te worden van deze overkoepelende organisaties.

Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU)

Wielersportbond NTFU behartigt de belangen van de sportieve fietser. De NTFU zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. Samen met verenigingen en partners biedt de NTFU ruim 70.000 sportieve fietsers mooie toertochten, trainingen en clinics, praktische kennis over de wielersport én aantrekkelijke producten en diensten.

Via Le Champion kun je met korting lid worden van de NTFU, waardoor je als fietser verzekerd bent voor fiets- en persoonlijke schade. Als lid krijg je korting op 2.500 toertochten, kun je snel starten dankzij Scan & Go en kun je meer dan 700 routes gratis als GPX-bestand downloaden op Fietssport.nl. Tevens ontvang je vier keer per jaar het Fietssport Magazine.

De kosten voor het NTFU-lidmaatschap via Le Champion bedragen € 38,50 voor een hoofdlid, in plaats van € 42,-. Een gezinslid bij de NTFU betaalt € 35 per jaar als het lidmaatschap via Le Champion loopt.

Ben je al lid van de NTFU via Le Champion en wil je dit stopzetten? Je dient dit vóór 1 december van het lopende jaar via e-mail ledenadministratie@lechampion.nl aan ons door te geven. Bij een opzegging vanaf 1 december loopt je lidmaatschap nog een jaar door.

NTFU
Landjuweel 62
3905 PH Veenendaal
0318-581300
www.ntfu.nl

Koninklijke Wandel Bond Nederland
Le Champion is lid van KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland), de grootste sportbond die zich volledig richt op wandelen en wandelaars. Deze bond is nationaal en internationaal actief voor ruim 50.000 leden, verenigd in meer dan 1.000 wandelsportorganisaties. kwbn-logo-150x67

Het Alles-in-één lidmaatschap van de KWBN is voor Le Champion-leden beschikbaar voor slechts € 19,00 per jaar (in plaats van € 29,50). Je ontvangt hiervoor vijf keer per jaar het Wandelsportmagazine, de jaargids Landelijk Wandelprogramma en korting bij diverse winkelketens en bedrijven op vertoon van de KWBN-wandelvoordeelpas. Er wordt geen korting verstrekt bij de wandelevenementen van Le Champion, maar wel bij bijna 1.500 andere wandelevenementen die onder de vlag van KWBN worden georganiseerd. De korting varieert van € 0,50 tot € 5 bij deelname aan de Vierdaagse Nijmegen.

Het Basis lidmaatschap van de KWBN is via Le Champion af te sluiten voor € 11 per jaar, in plaats van € 17,-. Bij dit lidmaatschap ontvang je alleen de KWBN-wandelvoordeelpas waarmee je korting bij diverse winkelketens en bedrijven krijgt.

Opzeggen van het KWBN lidmaatschap dient vóór 1 november van het lopende jaar via e-mail ledenadministratie@lechampion.nl aan ons te gebeuren. Bij een opzegging vanaf 1 november loopt je lidmaatschap nog een jaar door.

KWBN
Postbus 1020
6501 BA Nijmegen
024-3655575
www.wandel.nl

Atletiekunie
AtletiekunieLe Champion is als buitengewoon lid aangesloten bij de Atletiekunie. Dit lidmaatschap geeft Le Champion het recht wedstrijdlopen te organiseren volgens de voorwaarden van de Atletiekunie. Voor individuele leden heeft dit lidmaatschap geen voordelen. Zij kunnen via Le Champion geen wedstrijdlicentie van de Atletiekunie aanvragen.

Atletiekunie
Papendallaan 7
6816 VD Arnhem
026-4834800
www.atletiekunie.nl

Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU)
KNWULe Champion is buitengewoon lid van de KNWU, de overkoepelende sportbond van en voor de wedstrijdwielersport in Nederland.

KNWU
Papendallaan 49
6816 VD Arnhem
Tel. 085-070 19 00
www.knwu.nl