Nieuws /

Zandvoort evenementen

In het weekend van 24 en 25 maart vinden er maar liefst drie evenementen in Zandvoort van Le Champion plaats. Een wandel-, fiets-, en hardloopevenement. Op zaterdag kunnen de wandelaars starten met de 30 van Zandvoort, op zondag start de Omloop van Zandvoort met volgend de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Een weekend vol sportievelingen in Zandvoort. 

30 van Zandvoort

Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route. Je wandelt over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin en Kruidberg. Niet voor niets heet dit wandelevenement de 30 van Zandvoort, je kunt namelijk kiezen uit 30 km wandelen of 18 km wandelen als de 30 je iets te veel is. Kies dan voor de 18 km met onder meer een bezoek aan het prachtige Vogelmeer. Na afloop vier je je prestatie op een van de vele terrasjes in de gezellige dorpskern van Zandvoort.

Inschrijven voor de 30 van Zandvoort: https://registration.mylaps.com/30-van-zandvoort/Login/Index?ReturnUrl=%2f30-van-zandvoort%2fMyPortal

Omloop van Zandvoort

Dit jaar vindt de 6e editie van de openingsklassieker de Omloop van Zandvoort plaats. Start in de pitstraat op het circuit en race door de bochten en over de heuvels.Het is dé openingsklassieker die je niet mag missen. Met afstanden van 45, 80 en 120 kilometer. Nieuw dit jaar is de ploegentijdrit, in een team van 5 personen race je over het circuit in. Jullie tijd als ploeg wordt meegenomen in het klassement voor de ploegentijdrit. Je doet dan niet mee in het individuele klassement. Maar maakt wel kans op de titel: Winnaar ploegentijdrit 2018! 

Inschrijven voor de Omloop van Zandvoort: https://registration.mylaps.com/omloop-van-zandvoort/

Runner’s World Zandvoort Circuit Run

Het meest afwisselende parcours van Nederland vind je tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Tijdens de 11e editie op zondag 25 maart 2018 is geen enkele kilometer met elkaar te vergelijken. Kies je voor de halve marathon of 12 km, dan loop je vanuit de Pitsstraat door scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht tenslotte voor de eretribune op het circuit. Speciaal voor bedrijven is er de Business Run halve marathon, 12 km en 5 km.

Inschrijven voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run: https://registration.mylaps.com/zandvoort-circuit-run/

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief