Nieuws /

Le Champion en NH Media slaan handen ineen

Mooi nieuws gister op de eerste dag van de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Le Champion en NH Media hebben de handen ineengeslagen! De komende 3 jaar zal NH Media meerdere evenementen van Le Champion live gaan uitzenden. Dit zijn de Dam tot Damloop, de TCS Amsterdam Marathon en de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Ieder jaar kiezen ze gezamenlijk voor een 4e evenement dat live wordt uitgezonden via de online, televisie- en radiokanalen van NH Media. In 2018 is dat de Fjoertoer Egmond!

Paul van Gessel – algemeen directeur NH: “Noord-Holland is een dynamische provincie. Ieder lijkt wel te wandelen of hard te lopen. We hebben echt prachtige evenementen. In dat opzicht blinken we echt uit in Nederland. Nog belangrijker is dat we iedereen ervan laten meegenieten!”

Met elkaar zorgen NH Media en Le Champion voor een prachtige weergave van de evenementen. Voor Le Champion is het ook van belang om via de sociale media kanalen van NH Media te communiceren met hun deelnemers of ze te kunnen werven. Cees Pronk – Adjunct directeur Le Champion: “Daarnaast is het voor ons heel belangrijk dat we Le Champion, als vereniging met 20.000 leden én 4.500 vrijwilligers, ook centraal willen gaan wegzetten.”

Lees hier het volledige artikel. 

Foto: NH Media

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief