Nieuws /

Inschrijving Plus Wandel4daagse Alkmaar 2018 geopend!

De inschrijving voor de 12e Plus Wandel4daagse Alkmaar is geopend! Wandel van 20 t/m 23 juni 2018 ook (weer) mee en laat je onderdompelen in de gezelligheid van dit evenement, waar ruim 6.000 wandelaars uit heel Nederland aan meedoen.

Routes

Door de vier verschillende start- en finishplaatsen en de keuze uit maar liefst vijf afstanden is geen dag hetzelfde. De routes over 8,5 – 15 – 20 – 25 – 40 km nemen je mee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Van strand en duinen naar het bos, door uitgestrekte polders, pittoreske dorpjes en het historische hart van de stad. 

Halve 4daagse

Ook dit jaar staat op vrijdag en zaterdag de Halve 4daagse op het programma. Voor iedereen die maar twee dagen mee kan wandelen, maar toch de vierdaagse sfeer wilt proeven.

Exclusief voor Le Champion leden

Ben je lid van Le Champion dan kom je bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar in aanmerking voor een aantal aantrekkelijke voordelen! Zo kun je in de eerste startgroep van jouw afstand van start gaan en verwelkomen wij je onderweg graag op het speciale ledenmeetingpoint. 

Volg ons op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en in contact komen met andere vierdaagse deelnemers? Volg ons dan op Facebook en laat weten of je erbij bent in 2018!

Doe je mee?

Ga dan nu naar de website van de Plus Wandel4daagse Alkmaar en schrijf je in

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief