Terug

Inschrijving 6e editie Fjoertoer Egmond open voor leden

Deze sprookjesachtige wandeltocht neemt je mee door De Egmonden en Bergen aan Zee. Onderweg zul je verrast worden door bijzondere acts met originele licht- en geluidseffecten. Je begint te lopen als het nog licht is, maar zodra het donker is, kun je genieten van de wervelende acts bij de verlichte Slotruïne en vele andere prachtige plekken. Onderweg wordt je continue verrast: het ene schouwspel is nog indrukwekkender dan het andere, gecreëerd door kunstenaars en de bevolking van Egmond. De lichtbakens wijzen je tevens de weg in de duisternis. Het warme onthaal, de slotkilometers langs het strand terug naar Egmond en het samen finishen, zal voor menig wandelaar een bijzondere belevenis zijn.

Zaterdag 24 november 2018 is de 6e editie van de Fjoertoer Egmond. Le Champion doet er ook dit jaar weer alles aan, om samen met de inwoners van Egmond, een geweldige belevenis te creëren voor alle wandelaars. 

Exclusieve voorinschrijving leden Le Champion
De Fjoertoer is al jaren snel uitverkocht, als je lid bent van Le Champion ben je verzekerd van een startbewijs in de voorinschrijvingsperiode. De voorinschrijving sluit op 25 juni. 

Reguliere inschrijving
De reguliere inschrijving start op maandag 2 juli tot de deelnemerslimiet van 8.500 wandelaars is bereikt.