Nieuws /

Inschrijving 6e Fjoertoer Egmond op maandag 2 juli van start

Op zaterdag 24 november wordt in Egmond aan Zee voor de 6e keer het startschot voor de Fjoertoer Egmond gegeven. Wandelaars die mee willen doen met deze spectaculaire avondwandeling vol beleving, kunnen zich vanaf maandag 2 juli inschrijven. De Fjoertoer Egmond is een sprookjesachtige avondwandeltocht met tal van verrassende licht-, vuur- en geluidsacts die de afgelopen jaren snel was volgeboekt. Dit jaar is de verwachting voor het eerst de grens van 10.000 deelnemers te gaan passeren. De inschrijving start op maandag 2 juli voor zowel individuele deelnemers als groepen via www.fjoertoeregmond.nl.

Voor bedrijven en vriendengroepen heeft organisator Le Champion dit jaar voor het eerst een speciale groepsinschrijving opengesteld. Zo kunnen in één keer alle collega’s of wandelmaatjes worden ingeschreven. De groepsinschrijving is ook vanaf 2 juli geopend.

Routes
De starts van alle afstanden vinden op zaterdag 24 november plaats tussen 16.00 – 19.00 uur vanaf Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Onderweg zoals de wandelaars gewend zijn bij de Fjoertoer, vinden er weer diverse spectaculaire acts plaats, die het evenement een hoge belevingswaarde geven. Op de route vinden de acts o.a. plaats bij de Slotkapel en Slotruïne in Egmond aan den Hoef, bij De Schaapskooi in Bergen en het spectaculaire slotstuk over het strand. Daarnaast zullen de enthousiaste bewoners langs de route in samenwerking met plaatselijke kunstenaars er alles aan doen om de passage van de wandelaars onvergetelijk te maken. De finish is vanaf 19.30 uur op de hoofdstrandopgang in Egmond aan Zee.

Family Fjoertoer
Wegens het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar de Family Fjoertoer georganiseerd. Een wandeling over een afstand van 6 km voor speciaal voor het hele gezin. Om 17.40 uur valt het eerste startschot voor de Family Fjoertoer. De inschrijving van de Family Fjoertoer start op woensdag 4 juli om 09.00 uur. Dit jaar worden er maar liefst 800 startbewijzen extra toegevoegd.

Inschrijven
De inschrijving voor leden van Le Champion is geopend vanaf maandag 11 juni tot en met maandag 25 juni. Niet-leden van Le Champion kunnen zich vanaf maandag 2 juli 9.00 uur inschrijven via www.fjoertoeregmond.nl.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief