Nieuws /

Fjoertoer Egmond viert het vijfjarig lustrum op een spectaculaire wijze

-Feest voor deelnemers en bewoners in de Egmonden en Bergen aan Zee-

Op zaterdag 25 november viert de Fjoertoer Egmond het vijfjarig bestaan. Een reden voor de organisatie, Le Champion, om alles uit de kast te halen. Een record aantal verrassende licht-, kunst-, vuur- en geluidacts staan de deelnemers te wachten. In totaal wandelen er dit jaar maar liefst 9.500 wandelaars mee en daarmee is het evenement uitverkocht.  Een prachtig resultaat volgens de organisatie van de Fjoertoer. Het gaat een prachtige avond worden. De Fjoertoer Egmond wil alle bewoners, wandelaars en toeschouwers heel veel plezier wensen.

Family Fjoertoer
Ter gelegenheid van de 5de Fjoertoer heeft de organisatie een nieuw onderdeel toegevoegd, de Family Fjoertoer. Een wandeltocht van 5,5 km door Egmond aan Zee speciaal voor het hele gezin. De Family Fjoertoer start net als de Fjoertoer vanaf het parkeerdek van Hotel Zuiderduin en finisht ook op de hoofdstrandafgang in Egmond aan Zee. Op de route worden twee stempelposten aangedaan; De Roompot en Restaurant Natuurlijk.

‘Lustrum’
Dit jaar is het thema van de Fjoertoer Lustrum. Er is gekozen voor dit thema omdat de Fjoertoer Egmond vijf jaar bestaat. Tijdens de wandeltocht worden de deelnemers op diverse locaties in contact gebracht met het thema. Zo staan het getal 5 en feest centraal, maar ook de herinnering aan de afgelopen 4 edities. De mooiste acts van de afgelopen jaren zetten we dit jaar weer in, aldus de organisatie. Ook de deelnemers wordt gevraagd om in te spelen op het thema en bijpassende versiering en kleding te dragen.

Le Champion leden
Er zijn in totaal ruim 18.000 mensen lid van Le Champion waar van er 1724 deelnemen aan de Fjoertoer Egmond. 

Deze leden hebben inschrijfgarantie en profiteren van bijvoorbeeld een speciale ledenontvangst, pauze met gratis koffie/thee en lekkers, een goed startvak, etc. Wil je meer lezen over de ledenvoordelen of je ook inschrijven als lid? Klik dan hier: 

Lees meer over lid worden!

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief