Terug

Ereleden en leden van verdienste bezoeken kantoor van Le Champion

Afgelopen zaterdag was het gezellig druk in het kantoorpand aan de Berenkoog in Alkmaar. Alle ereleden en leden van verdienste van Le Champion waren deze middag uitgenodigd voor een speciale bijeenkomst. De vrijwilligerscoördinator Chantal Zwagerman gaf een rondleiding in het nieuw heringerichte kantoorpand, waarbij met name de uitbreiding van het magazijn en de vitrine met Le Champion Trofeeën in de belangstelling stonden.

Tijdens de hapjes en drankjes waren er speeches van Klaas Lakeman (bestuurslid) en Ruud van der Velde (voorzitter jubileumcommissie). Klaas sprak namens Le Champion zijn waardering uit voor alle aanwezigen, die aan de basis stonden van het huidige succes van Le Champion. Ruud sprak daarnaast enthousiast over het aanstaande 50-jarig jubileum, dat in maart 2019 in Egmond aan Zee tijdens een feestweekend uitgebreid gevierd wordt. 

De groep ereleden en leden van verdienste zullen ieder jaar bij een wisselend evenement van Le Champion uitgenodigd worden voor een gezellig samenzijn.