Nieuws /

Een zomertip voor fietsers: Rondom Schagen

Doe mee aan Rondom Schagen op zondag 26 augustus. De zomerse tocht van Le Champion start vanaf het gemoedelijke Schagen. De routes van 100, 70 en 37,5 kilometer gaan langs de kust en door de polders. In een ontspannen sfeer kun je genieten van dit kleinschalige fietsevenement.

Na de start vanuit hartje Schagen gaat de route richting het noordwesten naar het kustdorp Callantsoog. Hier ligt een kleine versnapering te wachten op de sportievelingen. Dan gaat de route door langs de kust naar Petten, Warmenhuizen, het meer bij Dirkshorn en via Kolhorn terug naar Schagen voor de 70 km rijders. De 100 km plakt er nog een stuk aan door de polders tot bijna aan het Amstelmeer, om via het Caloriepad weer terug richting de finish in het gezellige Schagen te gaan. De kortere route verlaat op een eerder punt de route om terug te keren naar Schagen.

Inschrijven kan bij de startlocatie bij Eethuis De Schagenaar, Nieuwe Laagzijde 69 in Schagen. Kijk voor meer informatie op: www.lechampion.nl/evenement/rondom-schagen

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief