Home

Le Champion Leden December Actie

Le Champion Leden December Actie

Het is december en dat moet gevierd worden met cadeaus! Heel veel cadeaus. Omdat jij lid bent van Le Champion willen we je graag belonen en verrassen tijdens deze feestelijke maand. We hebben een online kraskalender gemaakt waarin jij vanaf zondag 1 t/m dinsdag 24 december dagelijks een leuke prijs kunt winnen. 

Denk aan gratis deelname aan een evenement en gave prijzen van die samengesteld zijn door onze partners, van kortingen op horloges tot nieuwe sportoutfits, met als hoofdprijs een gratis sportreis voor 2 personen!

Wat moet je doen om mee te doen? 
De belangrijkste eigenschap heb je al: deze actie is namelijk exclusief voor leden van Le Champion. Wat je verder moet doen is het volgende: klik op onderstaande link om naar de kalender te gaan. Je laat daar eenmalig je e-mailadres en naam achter, zodat wij kunnen zien of jij daadwerkelijk lid bent en contact kunnen opnemen als je wint. Gebruik de medaille om de dagen open te krassen.

Sla de link goed op, zodat je daar dagelijks kunt meedingen om een prijs. Weet jij de vraag goed te beantwoorden? Of heb je perfect aan het Rad van Fortuin gedraaid? Dan spreken we je later. 

Online kraskalender: https://lechampion.leadfamly.com/advent

Ben je nog geen lid, maar wil je hier wel graag van profiteren? Word dan snel hier lid voor 2020, dan krijg je deze decembermaand een cadeau van ons en kun jij ook dagelijks kans maken op mooie prijzen.