Home

Le Champion Christmas Challenge

De dagen worden korter, de temperaturen dalen soms al tot het vriespunt, de wind die om het huis giert: hallo december! Voor jou een reden om het sporten even te laten voor wat het is? Of ga je juist nu graag naar buiten, haal je wél die frisse neus en kom je misschien wel éxtra voldaan thuis?

Wij organiseren van 19 december t/m 3 januari de Le Champion Christmas Challenge, zodat jij de eventuele kerstcalorieën individueel of met het gezin eraf kunt sporten. Sport bijvoorbeeld in alle rust alleen in de duinen of ga gezellig met het gezin een heuse kerstwandeling maken in het bos. Een leuke uitdaging tijdens de kerstperiode om fris het nieuwe jaar in te gaan, ben jij erbij?

De keuze is reuze, we hebben voor elke fietser, hardloper en wandelaar een afstand beschikbaar. Zo kun je als fietser kiezen uit 20, 40, 60 of 80 km en als hardloper en wandelaar kun je 5, 10, 15 of 21,1 km trotseren.  Jouw deelname wordt vastgelegd in een app, deze moet je downloaden en in de mail staat jouw persoonlijke code klaar om jouw sportieve activiteit te starten. Uiteindelijk wordt jouw prestatie zichtbaar in een ranglijst tussen alle andere deelnemers. Een goede vergelijking en meetpunt hoe jij er sportief voorstaat. 

Bring your family: We hebben een leuke aanbieding voor groepsinschrijvingen. Kerstmis is samen zijn en daarom willen wij het voor onze sporters mogelijk maken om in een groepje te sporten. De toegestane, maximale groepsgrootte op dit moment is twee. Dat geldt niet voor gezinnen, schrijf drie personen tegelijk in en krijg een startbewijs voor de vierde persoon gratis, zie het als een kerstcadeau van Le Champion. Dus stap gezellig met het gezin op de fiets, trek de hardloop- of wandelschoenen aan! 

Unieke kerstmedaille

Maak jouw Le Champion Christmas Challenge compleet met een echte bekroning: een kerstmedaille voor in de boom. 

UITVERKOCHT

Hoe doe je mee?

Deelnemen aan de Le Champion Christmas Challenge gaat via de Racemapp app. Lees hier hoe het werkt. 

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Le Champion Christmas Challenge? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen. 

Zoek jouw vraag