Home

Klassiekerweek Milaan – San Remo en Ronde van Lombardije

Klassiekerweek Italië met Milaan – San Remo en Ronde van Lombardije 7 – 12 juni 2019. Een 6-daagse busreis naar Italië stelt de diehards onder onze fietsers in dit jubileumjaar van Le Champion in staat om deel te nemen aan zowel de klassieker Milaan – San Remo 290 km als de Ronde van Lombardije 220 km. Beide Italiaanse klassiekers gelden voor het klassiekerbrevet. Met enkele duizenden Italiaanse fietsers fiets je de Primavera met start aan de rand van Milaan. De capo’s langs de Italiaanse Riviera vormen een waardig én inspannend sluitstuk van deze onvergetelijke rit. Na de rit overnacht je in het vlak bij de finish gelegen Hotel Napoleon in San Remo. De Ronde van Lombardije fiets je met de eigen groep aan de hand van een gps-routebeschrijving. Vertrek en finish zijn bij Hotel Le Torette aan het meer van Lecco in Como.  Je reist vanaf een centrale opstapplaats met een comfortabele touringcar vanuit Nederland naar Italië. De fietsen worden vervoerd met een fietsaanhanger. Met dezelfde touringcar vindt de tussentijdse verplaatsing van San Remo naar Como plaats. 

Programma

  • Vrijdag 7 juni. Vertrek vanaf een centrale opstapplaats met een comfortabele touringcar naar Milaan. Overnachting in 4-sterren IH Hotel Milano Lorenteggio.
  • Zaterdag 8 juni. Gelegenheid om de benen los te trappen.
  • Zondag 9 juni Granfondo Milano – Sanremo. Overnachting in 3-sterren Hotel Napoleon (vlakbij de finish).
  • Maandag 10 juni. Transfer van Sanremo naar Como. Eventueel kan het laatste stuk per fiets afgelegd worden of heb je de mogelijkheid om ‘s middags de benen los te rijden. Overnachting in 3-sterren Hotel Le Torrette gelegen aan het meer van Lecco.
  • Dinsdag 11 juni Granfondo Il Lombardia. De overnachting is opnieuw in Hotel Le Torrette.
  • Woensdag 12 juni. Vervoer per luxe touringcar naar de centrale opstapplaats in Nederland.

Arrangementsprijs 
Prijs per persoon € 699,00

Enthousiast?
Wil je meer informatie of inschrijven kijk dan op de site van TUI Sports via Klassiekerweek

Vragen?
Voor vragen kan contact opgenomen worden met Renske van Veelen