Jubileumweekend Hotel Zuiderduin 

In maart 2019 bestaat Le Champion 50 jaar. Vanaf die maand vinden gedurende het gehele jaar 2019 tal van verschillende jubileumactiviteiten plaats. De officiële start van het 50-jarig bestaan vindt plaats in het weekend van 8 t/m 11 maart 2019. Onze leden en vrijwilligers ontmoeten elkaar in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Dat voor deze gelegenheid geheel ter beschikking staat van Le Champion. Met een speciaal arrangement tegen een scherpe prijs kunnen we met elkaar een actief sportweekend doorbrengen in Hotel Zuiderduin.

Alleen voor onze leden én vrijwilligers én medewerkers  met introducé.                      
Dat weekend worden door onze leden diverse fiets-, loop-, en wandelactiviteiten georganiseerd. Of kun je lezingen en clinics bijwonen van bekende sportmensen. In dat ontmoetingsweekend vinden ook reünies plaats van succesvolle buitenlandse fiets- en wandelvakanties. Met als hoogtepunt een jubileumreceptie op vrijdagmiddag voor genodigden, een dinerbuffet en een feestavond op de zaterdag.  Wij bieden iedereen – en zeker ook onze leden uit andere delen van het land en België en Duitsland – op deze manier een prachtig weekend aan zee waarbij het leggen van contacten met elkaar een mooi uitgangspunt is. Boek nu via deze link jouw jubileumarrangement

Je kunt ervoor kiezen om twee of drie nachten te overnachten. Ieder lid en iedere vrijwilliger of medewerker mag zijn of haar partner, een introducé of begeleider meenemen. Lees hier meer informatie over onder andere de prijzen. Boek snel, want er zijn een beperkt aantal bedden.

In het jubileumweekend van 8-11 maart 2019 in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee zijn er naast fietsen, hardlopen en wandelen ook verschillende andere activiteiten. Evenementenbureau Events Holland organiseert op actief gebied Powerkiten, Badmutsen vullen, Brandingraften, Fatmaxx, Volleybal en Expeditie Robinson. Op recreatief gebied Steptocht, Klootschieten, Huifkartocht, Jutterskunst, Zandsculpturen en Vissersmysterie alsmede op creatief gebied Action painting, Kaasproefwedstrijd met workshop Klompen Schilderen en een Percussie workshop, industrieel. Alleen bij voldoende belangstelling vindt elk van deze onderdelen doorgang.

De verdere plannen dit weekend: 
– yoga- en spinningles in een nabijgelegen locatie;
– Informatieve fiets- en wandeltochten ism Stichting Historisch Egmond, Stichting Oer-IJ en PWN;
– darten en bowlen In Hotel Zuiderduin;
– lezingen en clinics van bekende sporters, met ronde tafelinterviews.

Reünies van vroegere fietsvakanties naar o.m. Indonesië, USA en andere zullen de deelnemers aan dit weekend ook een echt ontmoetingsgevoel geven. Uitgebreide informatie waaronder de mogelijkheden van aanmelding voor bovengenoemde activiteiten, waarbij deelname gratis is, volgt de komende maanden op www.lechampion.nl.

Leden van Le Champion zijn voor een groot deel actieve sporters. Om die reden zal dit jubileumweekend ook op dit gebied veel geven. De fiets-, wandel- en trimloopcommisie zijn druk bezig met de activiteiten, lees deze hieronder:

Fietsen
– mountainbiken op het strand of op het fraaie mountainbikeparcours van Schoorl;
– racefietsen door de mooiste gebieden van Noord-Holland of recreatief in het Noordhollands Duinreservaat.

Hardlopen
– een Regio-estafetteloop voor onze leden uit het hele land;
– fraaie loopparcoursen, waaronder de halve marathon in dit gebied, samen met (voormalige) toplopers.

Wandelen
– een strandwandeling bij het opkomen van de zon;
– een wandeltocht ‘struinen door de duinen’;
– een clubwandeltocht over een uitgekiend natuurparcours.

De ideeën zijn voorlopig en worden momenteel uitgewerkt. En aangevuld waar wenselijk.

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief