Jubileumboek ’50 jaar Le Champion in feiten en anekdotes’

Le Champion komt met een speciaal boek op de historie van 50 jaar Le Champion. Vlot geschreven met veel  foto’s. De leden en vrijwilligers stellen de inhoud van het boek zelf samen. Een bijzondere ervaring tijdens een evenement van Le Champion, een buitenlandse fietsvakantie en ook over het ontstaan van Le Champion en de grote evenementen. Een speciale redactie van leden wordt gevormd om dit jubileumboek te ontwikkelen.

Deel jouw onvergetelijke Le Champion-herinnering

Ooit de ware liefde ontmoet tijdens een evenement van Le Champion? Ooit een hilarische gebeurtenis meegemaakt met Le Champion waar iedereen nu nog over praat? Er moeten talloze van deze verhalen circuleren, want de vereniging bestaat immers al vijftig jaar.

We maken ter gelegenheid van dat jubileum een boek waarin we niet alleen het wel en wee van de vereniging beschrijven, maar waarin we vooral de leden zelf aan het woord laten. Kortom, heb je een fantastische anekdote, een onvergetelijke herinnering of een geniale foto? Beschrijf je verhaal in maximaal 300 woorden of zoek de foto uit je archief en stuur deze naar jubileumboek@lechampion.nl. Wij kijken dan waar deze een mooi plaatsje in het boek kan krijgen.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief