Jacco Heijblok

Manager sponsoring en partnerships

'Ik werk sinds 1 februari 2022 als manager sponsoring en partnerships bij le Champion. Vanuit mijn rol geef ik samen met de eventmanagers vorm en inhoud aan het sponsorbeleid. Een prachtige functie waar voor mij passie en kennis samenkomen. 
Ik heb een achtergrond als sportmarketeer en ben zelf een actief hardloper. Ik kende Le Champion dus al heel goed, als deelnemer van onder andere de Dam tot Damloop, TCS Amsterdam Marathon en de NN Egmond Halve Marathon. Maar ook als deelnemer aan de Ronde van Noord-Holland en de Omloop van Zandvoort.
Naast dat ik actief hardloop en fiets, sta ik als jeugdtrainer op het voetbalveld bij HSV Odin’59 in Heemskerk en trap ik graag met vrienden tegen een voetbal in de zaal.
Sport maakt een groot onderdeel uit van mijn leven en ik vind het dan ook een voorrecht dat ik mijn commerciële kennis mag inzetten om samen met mijn collega’s bedrijven te enthousiasmeren om zich te verbinden aan de onderscheidende en innovatieve evenementen van Le Champion en daarmee bij te dragen aan een gezonde en actieve samenleving.'