Home

Inschrijven Wandelvierdaagse Bali

Van 4 t/m 7 mei 2020 organiseert Le Champion Sportreizen voor de dertiende keer de Wandelvierdaagse Bali vanuit Ubud, het culturele hart van Bali. Er zijn twee afstanden: dagelijks ongeveer 12 of 19 km. De vierdaagse wandel je niet alleen, maar met een groep van minimaal 20, maximaal 30 personen. 

De vier verschillende routes bevatten alles wat Bali te bieden heeft: prachtige, heuvelachtige landschappen met sawa’s, bossen, riviertjes en desa’s. Bovendien liggen er langs de routes werkplaatsen van beeldhouwers, houtsnijders en schilders, die het leuk zullen vinden als je even een kijkje komt nemen. Al wandelend maak je makkelijk contact met de bevolking en geniet je het meest van alles wat zich op straat afspeelt. Als je geluk hebt, en die kans is groot, kom je terecht in een van de vele ceremonieën die de Balinezen kennen. Loop niet door, maar blijf kijken en fotografeer of film naar hartelust, zodat je thuis weer kunt nagenieten van het voor ons niet te begrijpen, maar o zo kleurrijke schouwspel. Alle aspecten die Bali zo boeiend maken, zullen voor zeer afwisselende wandeltochten zorgen. 

Als je uitgewandeld bent, biedt Ubud zelf nog veel mogelijkheden om kennis te maken met de Balinese cultuur. Zo zijn er iedere avond dansvoorstellingen, waarvan de bekendste wel de Kecak-dans is. Verder zijn er tientallen winkeltjes, een grote pasar en veel gezellige eetgelegenheden.

Afstanden
Er kan gekozen worden uit twee afstanden: een korte van gemiddeld 12 km en een lange van gemiddeld 19 km. Deze routes zijn geheel uitgepijld en de deelnemers worden onderweg van drinken en bananen voorzien. Na terugkeer in het hotel staat er een lunchbox klaar. Bovendien kan men tijdens de hele wandeling, indien nodig, op medische bijstand rekenen.

Arrangement
Wij bieden de wandelaars een 21-daags arrangement van 1 mei t/m 21 mei 2020. 

 

INFORMATIEAVONDEN
Le Champion Sportreizen organiseert nog 3 informatieavonden over deze prachtige reis:

  • Maandag 7 oktober 2019
  • Vrijdag 8 november 2019
  • Vrijdag 13 december 2019
  • Vrijdag 10 januari 2020

De informatieavonden worden gehouden in Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52, 1931 VL Egmond aan Zee, aanvang 19.30 uur.

Inschrijven
Wil je meer informatie over inschrijven voor de Wandelvierdaagse Bali neem dan contact op met Jan van Delden (janvandelden@live.nl).

Het is niet mogelijk alleen voor de wandelvierdaagse in te schrijven.

Contactpersoon
Jan van Delden, tel. 075-6411789, of mail met janvandelden@live.nl