Hollandse IJsseltoer

Fietsen in het stroomgebied van de Hollandse IJssel vanuit Harmelen met uitstapjes naar de Reeuwijkse- en Nieuwkoopse Plassen aan de bovenzijde. Aan de onderzijde rijden we langs het riviertje De Vlist tussen de Lopiker- en Krimpenwaard naar Schoonhoven. We passeren historische plaatsen als Gouda, Haastrecht, Oudewater, Montfoort, Linschoten, Woerden, Vleuten, IJsselstein en De Meern. Langs de Hollandse IJssel vanaf Gouda liggen de plaatsen Gouderak en Moordrecht met prachtige routes in het Beiersche polderlandschap.
Datum
26 t/m 28 augustus
Afstanden
Tussen de 80 en 120 km
Inschrijven

Aanmelden
Start en finish
Dorpsstraat 14
3481 EK Harmelen

Programma en afstanden

Het fietsweekend start op vrijdag 26 augustus en wordt op zaterdag 27 en zondag 28 augustus verreden. De startlocatie is Hotel Het Wapen van Harmelen. Na het ontbijt om 9.00 uur gaan we van start. 
Zaterdag
Circa 80 tot 120 km
Zondag
Circa 80 tot 100 km

Arrangement

Twee overnachtingen (vrijdag en zaterdagnacht) op basis van tweepersoonskamers;
Tweemaal ontbijt en diner;
Douchen na de fietstocht op zondag;
Twee verkende fietsroutes op zaterdag en zondag.
Let op! Een reis- en annuleringsverzekering, persoonlijke uitgaven, toeslag op een eenpersoonkamer (€ 70,-), verlenging van het arrangement van een overnachting plus ontbijt en het diner op vrijdagavond zijn niet inbegrepen. 

Tarieven

Le Champion leden betalen € 180,-, voor niet-leden is het tarief € 190-. Indien je alleen mee wilt doen aan de toer (zonder overnachting) dan is dit mogelijk. De kosten hiervan per persoon per dag bedragen € 7,50 voor leden en € 10,- voor niet-leden. 

Korting leden Le Champion
Wanneer je bij inschrijving voor de Hollandse IJsseltoer gelijktijdig lid wordt van Le Champion, kom je direct in aanmerking voor ledenkorting. Het hoofdlidmaatschap kost € 32,- per jaar, het gezinslidmaatschap (van toepassing bij een hoofdlid op hetzelfde adres) bedraagt € 6,50 per jaar. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van Le Champion.

Inschrijven

Je kunt je aanmelden via leo.vanklink@kpnmail.nl.

Bij inschrijving per mail dienen de volgende gegevens worden aangegeven:
  • Voor- en achternaam;
  • Geboortedatum;
  • Geslacht;
  • Volledige adres;
  • Eventueel lidmaatschapsnummer;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Calamiteitennummer (incl. contactpersoon en relatie tot deze persoon. 

Inschrijven

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden en het reglement 2022
Aantal deelnemers
Er kunnen minimaal 18 en maximaal 30 deelnemers meedoen aan de Hollandse IJsseltoer. 
Annuleren
Bij annulering tot acht weken voor vertrek vervalt de aanbetaling aan Le Champion en ben je de aan Le Champion in rekening gebrachte kosten verschuldigd. Daarna vervalt de gehele reissom aan Le Champion.
Contact
Vereniging Le Champion - Leo van Klink
Telefoon: 0756287673
Mobiel: 0620090732
E-mail: leo.vanklink@kpnmail.nl