Home

Groepen & verenigingen

Ben jij lid van een vereniging en lijkt het je leuk om samen aan de slag te gaan als vrijwilliger op een event en daarmee je clubkas te vullen? Of ben jij betrokken bij een opleiding en wil je graag ervaring opdoen in de evenementenbranche? Meld je dan samen aan als vrijwilliger!

Groepen en verenigingen
Tijdens onze grote evenementen, zoals het Dam tot Dam Weekend, de TCS Amsterdam Marathon en het Egmond Weekend, zetten wij graag groepen en verenigingen in die een steentje willen bijdragen. Zo kun je bijvoorbeeld met jouw eigen groep de finish verzorgen of een verzorgingspost bemannen. Kom je vanuit jouw vereniging met minimaal tien vrijwilligers, dan kan Le Champion jullie verenigingskas aanvullen. Naast het geld is het natuurlijk vooral een hele mooie ervaring en werk je samen aan jullie teambuilding.  Net als alle Le Champion vrijwilligers krijg je de die dag ook een gratis lunchpakket, koffie/thee en een mooi herinnering aan het event. Bekijk nu de video en kom erachter wat je allemaal kan doen tijdens een evenement!

Scholen
We werken bij onze evenementen met diverse scholen en samenwerkingsverbanden. Samen met een school stemmen we af welke vrijwilligersdiensten interessant zijn voor de studenten. Het is hierbij van belang dat dit gerelateerd is met waar ze later in het werkveld mee te maken krijgen, zodat ze alvast ervaring kunnen opdoen. We zetten bijvoorbeeld Sport en Bewegen Alkmaar studenten en Sport, Management & Ondernemen studenten in bij evenementen die ze in de toekomst zelf mogelijk organiseren. Maar ook in andere vakgebieden kan er ervaring worden opgedaan. Zo werken de veel studenten van Airport College Amsterdam als hostess. Ben jij docent, student of een opleidingsmanager die kansen ziet, neem dan contact met ons.

Aanmelden
Is jouw vereniging of opleiding ge├»nteresseerd in de mogelijkheden, neem dan contact met onze vrijwilligersco├Ârdinator Patrick Dekker via vrijwilligers@lechampion.nl.