Terug

Start2Bike Le Champion 2020 begonnen!

Zondagmorgen 8 maart zijn 8 deelnemers begonnen aan de eerste van vier clinics in de Start2Bike-trainingsgroep op het wielerparcours van DTS. Alle deelnemers hebben hun houding op de fiets laten controleren, zodat de komende week de nodige aanpassingen van het materiaal gerealiseerd kunnen worden. Op deze eerste trainingsstage werd er vanwege de weersomstandigheden geoefend in het positiewisselen en schakelen. Vervolgens werd het rijden in een groep door de fietsers geoefend en werd afgesloten met een fietstocht. Tijdens de laatste training, op zondag 29 maart, rijden deelnemers mee in de Omloop van Zandvoort.

Zin om mee te doen?

Bekruipen de fietskriebels je nu ook?  Er zijn nog 3 trainingen op zondag te gaan en er zijn ook nog mogelijkheden om deel te nemen aan de later startende clinics. Op vrijdag 27 maart start de Ladies Only in Heemskerk en op zaterdag 28 maart start een speciale clinic van Decathlon bij de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Informatie en inschrijven: https://www.start2bike.nl/startlocaties/

Na Start2Bike

Na de Start2Bike-clinics is er de mogelijkheid om je trainingen te vervolgen met het wielrenarrangement van 7 trainingen en deelname aan 3 Le Champion-evenementen. Deze racetrainingsgroep start op zaterdag 25 april met deelname aan de Ronde van Noord-Holland. De wekelijkse trainingen vinden vervolgens op zondag plaats vanuit Zaandam.

Meer info en inschrijven https://www.lechampion.nl/start2bike-trainingen/

Contactpersoon voor de wielertrainingen en -clinics is Leo van Klink: leo.vanklink@kpnmail.nl