Terug

Veneto – Italië

Vliegreis naar Noord Italië, waar vanuit twee bestemmingen in de Veneto, de meest noordoostelijke provincie van het land, gefietst kan worden om te genieten van lieflijke, zeer gevarieerde landschappen over vlak tot licht geaccidenteerd terrein met overal charmante plaatsen en dorpjes waar we alles vinden dat Italië tot zo’n geliefd vakantieland maakt.

Deze standplaatsenreis voert de deelnemers naar uitstekende hotels in de omgeving van een tweetal steden in de Veneto. De eerste vier dagen verblijven we nabij de fraaie stad Vicenza aan de voet van de Dolomieten. Vanuit deze plaats zijn 60 en 100 km fietsroutes uitgezet die ruimschoots de mogelijkheid bieden te genieten van de prachtige omgeving zonder dat hiervoor grote klimmerscapaciteiten behoeven te worden aangesproken. De tweede standplaats ligt in de omgeving van Treviso, een middelgrote, door enkele kanalen doorsneden plaats, gelegen aan de rivier de Sile, die daardoor enige gelijkenis heeft met Venetië. Aangezien de Adriatische kust niet meer dan ca. 30 km verwijderd is, maken de uitgezette fietsroutes van 60 en 100 km het zonder meer mogelijk één van de meerdere badplaatsen te bezoeken.

Reisschema
14 juni:    vlucht AmsterdamVenetië
14 t/m 17 juni:    fietsroutes vanuit Vicenza
18 juni:    overtocht per fiets naar hotel bij Treviso (ca. 75 km)
22 juni:    vlucht Venetië – Amsterdam

Ritkwalificatie
Ritkwalificatie 3/4.

Arrangement
– retourvlucht Amsterdam – Italië
– bus transfers hotel/vliegveld v.v.
– fiets- en bagagevervoer
– 8 hotelovernachtingen op basis van halfpension
– wijn, bier of mineraalwater bij het diner
– routebeschrijvingen 

Niet inbegrepen
– reisverzekering (verplicht)
– annuleringsverzekering (sterk aanbevolen)
– vervoer van en naar luchthaven in Nederland
– onvoorzienbare, na publicatie opgelegde, brandstof en/of veiligheidstoeslagen

Reissom
Leden € 1.085,-
Niet-leden € 1.185,-
Aanbetaling leden € 300,-
Aanbetaling niet-leden € 400,-
Restant reissom € 785,-
Toeslag eenpersoonskamer € 240,-


Inschrijven

Deelnemers kunnen zich aanmelden door het invullen van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Dit formulier stuur je op naar Wim de Boer, Triade 44, 1901GW Castricum.
Aantal deelnemers: minimaal 30, maximaal 45.

Betaling
Aanbetaling binnen veertien dagen na inschrijving op bankrekeningnummer 51.96.39.049 t.n.v. L Champion te Castricum. Het restant van de reissom uiterlijk te voldoen op 15 april 2014.
Bankrekening buitenlandse deelnemers BIC: ABNAL2A, IBAN: NL71ABNA0519639049.

Annuleren
Bij annulering tot 6 weken vóór vertrek vervalt de aanbetaling aan Le Champion. Daarna is de aanbetaling plus de aan ons in rekening gebrachte kosten verschuldigd. Dit kan oplopen tot de gehele reissom.

Organisatie en contactpersoon
Le Champion
Wim de Boer, tel. 0251–293432, e-mail.