Terug

MTB Strand en Duinentocht

Wanneer: Zondag 25 november

Na de badgasten in de zomer nemen de mountainbikers bezit van het strand. Nu begint het mountainbikeseizoen waarin MTB’ers op stoere beachbikes een paar maanden lang over het strand razen. Het parcours begint in Castricum en volgt voor een groot deel het strand langs de Noordzee met rul zand en zuigende ondergrond, om af te sluiten in het duingebied van Schoorl met daarin het MTB parcours van Schoorl. Prima voorbereiding op de MTB strandrace in januari. Geschikt voor mannen en vrouwen met passie voor prestatie.

Afwisselende routes
Er zijn drie routes uitgezet van 30, 40 en 50 kilometer. De routes zijn afwisselend en nemen je mee naar de prachtigste plekken van de omgeving van Schoorl. Er wordt gefietst door de polder, het strand en het duingebied van Schoorl.

Start en finish
De start en finish is in Castricum bij Sportpark De Duinloper, Zeeweg 4.

Starttijd
Tussen 09.00 en 10.00 uur.

Contactpersoon
Neem voor vragen en informatie contact op met Leo van Klink:
T: 0620090732
E: leovanklink@upcmail.nl

Kosten deelname
Het inschrijfgeld voor volwassenen is € 5 voor alle afstanden. Jeugd t/m 15 jaar doen mee voor € 2. Leden van Le Champion en NFTU krijgen € 1 korting op het inschrijfgeld. Op zondag 25 november is het ook mogelijk om in te schrijven. De toeslag hiervoor is € 1.

Schrijf je hier in!