MTB toertocht

Wanneer: Zondag 21 oktober

Deelnemers aan de MTB toertocht op zondag 21 oktober fietsen door de polder, over het strand en door het duingebied van Schoorl met daarin het MTB parcours van Schoorl. Het is zaak om zorgvuldig om te gaan met je krachten, want meestal moet je opboksen tegen een fikse wind. Of je nu fanatiek bent of voor een rustig rondje gaat: met een onverhard parcours in deze bosrijke en zeer heuvelachtige omgeving, maakt iedere MTB’er een prachtige uitdagende rit. Adem diep in en geniet van de geur van vochtig gras en bladeren.

Veiligheid
De routes zijn volledig gepijld en op cruciale punten staan verkeersregelaars voor de veiligheid langs het parcours. EHBO’ers van de reddingsbrigade Bergen en Schoorl kunnen met een off-road wagen het parcours op. Onderweg passeer je verzorgingsposten voor een korte break en na terugkomst is er gelegenheid om te douchen en je fiets af te spuiten.

Gedragscode natuurbeheer
Een speciale vergunning voor het rijden door natuurgebieden is aanwezig bij de organisatie. Deelnemers zijn vrijgesteld van entreegelden op voorwaarde van naleving van de gedragsregels van Staatsbosbeheer. Afwijken van de gepijlde routes is niet toegestaan.

Start en finish
De start en finish is bij vv De Duinrand S, Smeerlaan 2h, 1871 ET, Schoorl. Je kunt starten tussen 9.00 en 10.00 uur.

Kosten deelname
Het inschrijfgeld voor volwassenen is € 5 voor alle afstanden. Jeugd t/m 15 jaar doen mee voor € 2. Leden van Le Champion en NFTU krijgen € 1 korting op het inschrijfgeld. Op zondag 21 oktober is het ook mogelijk om in te schrijven. De toeslag hiervoor is € 1.

Contactpersoon
Robin Jonckbloedt, tel. 06-15586193, e-mail.

Algemene voorwaarden en reglement
Download hier de algemene voorwaarden en het reglement.

Schrijf je hier in!