Terug

MTB Toertocht Schoorl december

Zondag 6 december

MTB Veldtoertocht Schoorl is één van de oudste MTB-ritten in Noord-Holland. Het is een afwisselend parcours door de polder, over het strand en het (gehele of een deel van het) MTB-parcours Schoorl wat garant staat voor een uitdagende rit. Je hebt de keuze uit twee afstanden: 35 en 45 km.

De routes zijn volledig gepijld en op cruciale punten staan verkeersregelaars voor de veiligheid langs het parcours. EHBO’ers van de reddingsbrigade Bergen en Schoorl kunnen met een off-road wagen het parcours op. Onderweg passeer je verzorgingsposten voor een korte break en na terugkomst is er gelegenheid om te douchen en je fiets af te spuiten.

Start en finish
De start en finish is bij vv De Duinrand S, Smeerlaan 2h, 1871 ET, Schoorl. Je kunt starten tussen 9.00 en 10.00 uur. Finish sluit om 13.00 uur.

Kosten deelname

Inschrijfkosten  
Standaard tarief €7,-
Leden Le Champion en NTFU €5,-
Jeugd t/m 15 jaar €2,-

 

Je kunt je ook voordelig inschrijven voor drie MTB-toertochten die we dit seizoen rijden met de combideal! Dan fiets je in november in Schoorl en in december in Petten en nogmaals in Schoorl.

Combideal  
Standaard tarief €18,-
Leden Le Champion en NTFU €12,-

 

Inschrijven is alleen online mogelijk, voorafgaand aan de toertocht. Bij de start op de dag van de MTB toertocht kun je NIET inschrijven.

Gedragscode natuurbeheer
Een speciale vergunning voor het rijden door natuurgebieden is aanwezig bij de organisatie. Deelnemers zijn vrijgesteld van entreegelden op voorwaarde van naleving van de gedragsregels van Staatsbosbeheer. Afwijken van de gepijlde routes is niet toegestaan.

Contactpersoon
Neem voor vragen en informatie contact op met Klaas Herder via k.herder@quicknet.nl

Algemene voorwaarden en reglement
Download hier de algemene voorwaarden en het reglement.


Goede doel
Het goede doel van de MTB-toertocht is FondsGehandicaptensport. Wist je dat er 1,7 miljoen mensen in Nederland een handicap hebben? Voor mensen met een handicap is het helaas niet vanzelfsprekend om te sporten. De droom van FondsGehandicaptensport is dat iedereen met een handicap dicht bij huis kan sporten. Help je ook mee aan deze droom? Zet een actie op of doneer via bit.ly/2OvmQyl. Ook kun je tijdens de inschrijving een vrijwillige donatie doen.