Terug

Midwinterduinloop

Wanneer je in training bent voor de NN Egmond Halve Marathon of kwart marathon, mag de Midwinterduinloop niet ontbreken in je trainingsschema. Met nog een maand te gaan en een 16,8 en 7,6 km op het programma, een ideale voorbereiding op beide onderdelen! Ook als je niet in training bent voor de NN Egmond Halve ­Marathon, ben je natuurlijk van harte welkom bij deze run. Je loopt door het bos, de duinen en over de heide van het Noordhollands Duinreservaat, waar je zomaar de route van een kudde wilde paarden of Schotse Hooglanders kunt kruisen.

Uitslagen editie 2019
Bekijk hier de uitslagen van de Midwinterduinloop op zaterdag 14 december 2019. 

Midwinterduinloop2016_2
Route informatie
De route kent twee afstanden: 7,6 en 16,8 kilometer. De lopers voor beide afstanden vertrekken tegelijk. Het parcours kent twee lussen die je -naar gelang de afstand- meerdere keren loopt. De hele route door bos, duin en heide is met bordjes uitgezet en op de belangrijkste punten staan medewerkers.

Wanneer? 
De Midwinterduinloop vindt in 2020 plaats op zaterdag 12 december.

Afstand
7,6 en 16,8 km

Start
11.00 uur

Plaats
Sporthal De Schulp
Visweg 45
1935 EB Egmond-Binnen

Kleed- en douchegelegenheid aanwezig

Bereikbaarheid
Vanwege beperkte parkeergelegenheid in Egmond Binnen o. a. door de overlast van vorig jaar, vragen wij de deelnemers indien mogelijk op de fiets te komen. Kom je toch met de auto, dan begeleiden we je naar de parkeerplaats van de PWN en van Gasterij New Westert aan de Oude Schulpweg, alsook naar de parkeerplaats van de camping aan de Sint Adelbertusweg. Kom op tijd!!

Inschrijven
De voorinschrijving zal plaatsvinden bij RunX in Zaandam en Haarlem en bij Runnersworld in Alkmaar. Data hiervoor zullen binnenkort op deze pagina bekend worden gemaakt. Er kan niet online worden ingeschreven. Op de dag zelf is inschrijving mogelijk vanaf 9.30 uur in de sporthal.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt voor iedereen € 6,00 (inclusief duinkaart).
Bij na-inschrijving op de dag zelf kan contant of met pin betaald worden.

Prijzen
De winnaars van de Midwinterduinloop komen in aanmerking voor prijzen, beschikbaar gesteld door RunX Zaandam.

Contactpersoon
Peter Lansbergen, tel. 075 6871474 (’s avonds), e-mail.