Kastelentocht

Op 30 augustus 2020 fietsen we een prachtige toertocht langs verschillende Noord-Hollandse kastelen en ruïnes. Geniet tijdens een route van 40, 65 of 90 kilometer van al het moois dat Noord-Holland te bieden heeft. Zo rijden we bijvoorbeeld langs Chateau Marquette bij Heemskerk en langs de kasteelruïnes aan de Munnikenweg in Alkmaar. Deze eeuwenoude Alkmaarse weg is de enige kasseienstrook die Noord-Holland kent! De start en finish is in Egmond aan Zee.

Afstand
40 km
65 km
90 km 

Wanneer
Zondag 30 augustus

Start & finish
We starten tussen 8 en 11 uur ’s ochtends bij Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee.
Aan het einde van de dag finishen we ook bij dit restaurant in de Egmondse duinen.

Adres
Restaurant Natuurlijk
Docter Wiardi Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee

Inschrijven
Er is voor dit evenement een voor- en na-inschrijving. Inschrijven is nu nog niet mogelijk, maar we houden je graag op de hoogte als je hier je e-mailadres achter laat.

Je kunt je op de dag zelf, op 30 augustus, ter plekke inschrijven. 

AfstandVoorinschrijvingLC- en NTFU-ledenNa-inschrijving LC- en NTFU-leden
40 km  €4,-€3,- €5,-€4,-
65 km€5,-€4,-€6,-€4,-
90 km€6,50€4,50€7,50€5,50

 

Goede doel
Het goede doel van de Kastelentocht is Fonds Gehandicaptensport. Wist je dat er 1,7 miljoen mensen in Nederland een handicap hebben? Voor mensen met een handicap is het helaas niet vanzelfsprekend om te sporten. De droom van Fonds Gehandicaptensport is dat iedereen met een handicap dicht bij huis kan sporten. Help je ook mee aan deze droom? Zet een actie op of doneer via bit.ly/2OvmQyl. Ook kun je tijdens de inschrijving een vrijwillige donatie doen.