Terug

Donderdagtocht 7

De Donderdagtochten zijn afgelast. Als organisator van deze tochten hielden wij hoop op een andere uitkomst, maar het coronavirus slaat dusdanig hard om zich heen, dat het niet verantwoord is onze geliefde wielerritten dit jaar te laten plaatsvinden.

 

4 juni 2020 – Rondje Hoep

Wielerliefhebbers kunnen op de donderdagen van 16 april t/m 4 juni weer meefietsen op zeven geheel nieuwe routes. Elke fietsliefhebber is welkom voor een groepstocht achter voorrijders, op de racefiets en uiteraard met helm. We fietsen ontspannen in een rustig tempo naar de koffiestop, vaak langs minder gebruikelijke wegen en paden.

We vertrekken vanuit McDonald’s, Zaandam-Zuid op het bedrijventerrein Zuiderhout nabij het Hempont voor een afwisselende tocht langs kronkelende riviertjes, kanalen en vaarten. Een tocht met vergezichten op de stad en passages door historische plaatsjes. Deze laatste rit van het seizoen is daarmee de kers op de taart.

 

Startplaats: Zaandam-Zuid

McDonald’s, Stormhoek 1,  1506 SW (bedrijventerrein Zuiderhout, nabij Hempont).

Voor wie met de auto komt: vanaf de Den Uylbrug in westelijke richting bij de stoplichten rechtdoor en na de voetgangersbrug rechts aanhouden, op de rotonde rechts af.

Afstand: circa 85 km
Groepstocht achter voorrijders.

Start: 10.30 uur

Snelheid: rond de 23 km per uur

Inschrijven: voor de start
Leden en introducés gratis op vertoon van ledenpas

 

Contactpersonen

Jack van Schie           tel. 0251-231 530

Ron Bruin                   tel. 0224-551 951