Terug

Donderdagtocht 3

De Donderdagtochten zijn afgelast. Als organisator van deze tochten hielden wij hoop op een andere uitkomst, maar het coronavirus slaat dusdanig hard om zich heen, dat het niet verantwoord is onze geliefde wielerritten dit jaar te laten plaatsvinden.

 

30 april 2020 – Geen brug te ver

Wielerliefhebbers kunnen op de donderdagen van 16 april t/m 4 juni weer meefietsen op zeven geheel nieuwe routes. Elke fietsliefhebber is welkom voor een groepstocht achter voorrijders, op de racefiets en uiteraard met helm. We fietsen ontspannen in een rustig tempo naar de koffiestop, vaak langs minder gebruikelijke wegen en paden.

Dit wordt een fietstocht van de smetteloze skipiste naar de witte tuibruggen over de Hoofdvaart. Bruggen van de bekende architect Calatrava die verzot is op degelijke constructies. Jaap was betrokken bij de bouw en kan daar meer over vertellen. Als het mee zit fietsen we ook nog een rondje op een speciaal wielerparcours, maar dan wel op ons tempo.

Wie met de auto naar de start in Spaarnwoude komt neemt bij de Velsertunnel de afrit richting IJmuiden. Daarna rechts af langs het Noordzeekanaal en dan staat SnowWorld op de borden.

 

Startplaats: Spaarnwoude

SnowWorld, Heuvelweg 6-8, 1981 LV  Velsen-Zuid, Recreatieschap Spaarnwoude

Afstand: circa 85 km
Groepstocht achter voorrijders.

Start: 10.30 uur

Snelheid: rond de 23 km per uur

Inschrijven: voor de start
Leden en introduc├ęs gratis op vertoon van ledenpas

Contactpersonen

Jack van Schie           tel. 0251-231 530

Ron Bruin                   tel. 0224-551 951