Terug

Clubwandeltocht Zijpe

Een geweldige wandeltocht door de bloemenpracht in het grootste bollengebied van Nederland.

Op zondag 14 april organiseert Le Champion vanaf het Land van Fluwel in Sint Maartenszee een unieke clubwandeltocht door het land van de tulpen. De tocht gaat door de bloeiende tulpenvelden, door de prachtige duinen van Petten en een stukje over het strand. Na de wandeling is het mogelijk om op deze dag, tegen een gereduceerde prijs, het vernieuwde “Land van Fluwel” te bezichtigen. Hier is ook gelegenheid om iets te nuttigen en souvenirs te kopen.

Wij hopen op prachtig weer en als tip geven wij jou mee: houd je camera bij de hand.

Afstand: ongeveer 15 km
Startlocatie: Land van Fluwer (Belkmerweg 65, 1753 GD Sint Maartenszee)
Inschrijven: vanaf 10.00 uur
Start wandeling: 10.30 uur
Contactpersoon: Angelique Boot (0612798855) en Nico Mourits (0657004747)

Wandeltocht gaat gedeeltelijk over onverharde wegen. Honden zijn niet toegestaan. Wij raden aan om met de auto te komen, er is voldoende parkeergelegenheid. Bereik met het openbaar vervoer is matig. 

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn kleinschalige groepswandelingen. De tochten worden georganiseerd door vrijwilligers van de verenigingsafdeling van Le Champion. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen 4,5 en 5,5 km/uur. Hoe je je kunt aanmelden wordt vermeld bij de aankondiging. Bij de start zijn twee vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden en van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld).  Zorg zelf voor eten en drinken, wel proberen we om onderweg minstens 1x een horecagelegenheid te bezoeken. 

Leden van Le Champion kunnen gratis deelnemen aan de wandelingen, introduce(e)s zijn ook welkom en betalen  €2,-.

Lees hier meer over de Clubwandeltochten