Clubwandeltocht: Groet vanuit Camperduin aan Zee

De wandeling is dit jaar 19.5 km lang en brengt je over zowel verharde als onverharde paden en weggetjes. Ook wandel je over het strand en onverharde grasdijkjes, die in februari drassig kunnen zijn! De start vindt plaats vanuit strandpaviljoen Struin. Na de polder volgt de route een stukje Hondbosshe- en Pettemer Zeewering. De horecastop zal na 9.5 km plaatsvinden in strandpaviljoen Zee en Zo. Le Champion biedt je hier wat te drinken aan. Het tweede deel van de wandeling neemt je mee over de oude Zeedijk, langs de Hargervaart en door het gezellige Groet. Je bereikt vervolgens Struin weer na een stukje stevig klimwerk door de duinen. Honden mogen aangelijnd mee. 

Startlocatie: Strandpaviljoen Struin in Camperduin aan Zee
Starttijd: 10.30 uur (verzamelen vanaf 10.00 uur)
Inschrijven: ter plekke bij strandpaviljoen Struin 
Contactpersoon: Angelique Stufkens tel. 0612798855 of angeliquekool69@live.nl

Parkeren: kom je met de auto, dan kun je parkeren op de parkeerplaats aan de Heerenweg, vlak voor Strandpaviljoen Struin, voor € 2,- per dag.

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn kleinschalige groepswandelingen. De tochten worden georganiseerd door vrijwilligers van de verenigingsafdeling van Le Champion. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen 4,5 en 5,5 km/uur. Hoe je je kunt aanmelden wordt vermeld bij de aankondiging. Bij de start zijn twee vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden en van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld).  Zorg zelf voor eten en drinken, wel proberen we om onderweg minstens 1x een horecagelegenheid te bezoeken. 

Leden van Le Champion kunnen gratis deelnemen aan de wandelingen, introduce(e)s zijn ook welkom en betalen  €2,-.

    Lees meer over de clubwandeltochten van Le Champion!    

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief