Terug

Clubwandeltocht: De Kennemerduinen

Tijdens Clubwandeltocht ‘De Kennemerduinen’ start je vanaf Santpoort Noord en wandel je door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en door het aangrenzende gebied van de Kennemer Duinen. In het Nationaal Park Zuid-Kennemerland kun je genieten van het bos, het open duin en langs prachtige duinmeren.
Parkeren is ter plekke mogelijk.

Afstand: ongeveer 18 km.
Soort wandeling: De wandeling gaat over bos- en duinpaden. Onderweg kom je een aantal zandheuvels tegen en de route gaat ook 2 kilometer over het strand.
Startlocatie: Santpoort Noord bij Manege Kennemergaarde
Starttijd: 10.00 uur
Inschrijven: ter plekke vanaf 9.30 uur.

Het is niet toegestaan om een hond mee te nemen.

Contactpersoon: Martje Schavemaker 0615136140 of martje.schavemaker@planet.nl
Johan Beentjes 06 38009103 of johan.beentjes@ziggo.nl

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn laagdrempelig en kleinschalig. De groepswandelingen zijn bedoeld voor ongeveer 20-80 wandelaars. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen de 4.5en 5.5 km/uur. Aanmelden doe je op de dag zelf op de betreffende startlocatie. Hier zijn twee Le Champion vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden. Van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld). Zorg dat je zelf ook wat te eten en drinken bij je hebt. Onderweg stoppen we minstens één keer bij een horecagelegenheid voor een kop koffie.

Voor leden van Le Champion zijn de wandelingen gratis, maar introducé(e)s zijn ook welkom en betalen € 2,-.