Clubwandeltocht: Hoorn

Op 5 mei organiseren we tijdens de Fiets4daagse Hoorn een clubwandeltocht van 17 km. We nemen je mee door de oude binnenstad van het mooie Hoorn, maar ook het buitengebied doen we aan. Met de tulpen die dan in bloei staan belooft dat mooie plaatjes! De finish is rond 14.00 uur op de Roode Steen in het centrum van Hoorn. Hier eindigen ook de deelnemers van de fietsdaagse én wordt het Vrij Festival gehouden.

Voor deze clubwandeltocht zijn maar 100 plaatsen beschikbaar waardoor vooraanmelding verplicht is. Wil jij meewandelen? Stuur dan een mail naar Margreet Cobelens via cobelensm@yahoo.com.

Soort wandeling: 17 km
Startlocatie: : Stationshal Hoorn
Starttijd: 09.00 uur
Inschrijven: ter plekke vanaf 08.30 uur.

Contactpersoon: Margreet Cobelens 0622177297 of cobelensm@yahoo.com

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn laagdrempelige en kleinschalige groepswandelingen. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen de 4.5en 5.5 km/uur. Aanmelden doe je op de dag zelf op de betreffende startlocatie. Hier zijn twee Le Champion vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden. Van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld). Zorg dat je zelf ook wat te eten en drinken bij je hebt. Onderweg stoppen we minstens één keer bij een horecagelegenheid voor een kop koffie.

Voor leden van Le Champion zijn de wandelingen gratis, maar introducé(e)s zijn ook welkom en betalen € 2,-.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief