Terug

Clubwandeltocht Egmond

Wandel op 16 november een prachtige wandeling, van ongeveer 12 km, door Noordhollands Duinreservaat tijdens de Clubwandeltocht Egmond. De start en finish is bij Hotel Zuiderduin. Ervaar tijdens de wandeling ten Zuiden van Egmond aan Zee alle aspecten van een duinlandschap: (ver)gezichten, kleine zandpaadjes, vele soorten vogels, planten en vooral rust. Een wandeling om je hoofd “leeg” te maken. Aan de start en onderweg zijn er geen horecagelegenheden. Na afloop kun je Egmond in en met elkaar napraten over de mooie wandeling. 

Voor het Noordhollands Duinreservaat is een duinkaart verplicht. Deze is beperkt te koop bij de receptie of vlak na de start bij een kaartautomaat.

Aanmelden: tussen 9.30 en 9.55 uur
Start van de wandeling: 10.00 uur
Startlocatie: Hotel Zuiderduin (Zeeweg  52  1931VL Egmond aan Zee)
Parkeren: in november is parkeren langs de weg gratis. Parkeren bij Hotel Zuiderduin is niet mogelijk.

Contactpersoon: Margreet Cobelens 0622177297

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn laagdrempelige en kleinschalige groepswandelingen. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen de 4.5en 5.5 km/uur. Aanmelden doe je op de dag zelf op de betreffende startlocatie. Hier zijn twee Le Champion vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden. Van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld). Zorg dat je zelf ook wat te eten en drinken bij je hebt. Indien aanwezig stoppen we minstens één keer bij een horecagelegenheid.

Voor leden van Le Champion zijn de wandelingen gratis, maar introducé(e)s zijn ook welkom en betalen € 2,-.