Terug

Clubwandeltocht: Egmond-Binnen

Tijdens de midwinterclubwandeltocht ‘Egmond-Binnen’ wandel je door het Noordhollands Duinreservaat en over een deel van het Monnikenpad. In het eerste deel maak je aardig wat hoogtemeters, na de pauze volgt een grasdijkje wat drassig kan zijn. Daar klim je over een paar hekjes. Kortom stevige waterdichte schoenen zijn aan te bevelen. We pauzeren bij de Abdij van Egmond, waar helaas geen horeca meer is. Wel een goede gelegenheid om ideetjes voor Kerst op de doen. Nieuw Westert (zowel start- als eindlocatie) is wel een horecagelegenheid. Honden mogen helaas niet mee. 

Soort wandeling: ongeveer 14 km, waarvan 2/3 onverhard 
Startlocatie: Egmond-Binnen Gasterij Nieuw Westert, Oude Schulpweg 18 Starttijd: 10.30 uur
Inschrijven: ter plekke vanaf 10.00 uur.

Contactpersoon: Margreet Cobelens tel. 06 22177297 of cobelensm@yahoo.com en Martje Schavemaker tel. 0615136140 of martje.schavemaker@planet.nl

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn kleinschalige groepswandelingen. De tochten worden georganiseerd door vrijwilligers van de verenigingsafdeling van Le Champion. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen  4,5 en 5,5 km/uur. Hoe je je kunt aanmelden wordt vermeld bij de aankondiging. Bij de start zijn twee vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden en van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld).  Zorg zelf voor eten en drinken, wel proberen we om  onderweg minstens 1x een horecagelegenheid te bezoeken. 

Leden van Le Champion kunnen gratis deelnemen aan de wandelingen, introduce(e)s zijn ook welkom en betalen  €2,-.

    Lees meer over de clubwandeltochten van Le Champion!