Clubwandeltocht: Bussum/Hilversum Voetstappenpad

Tijdens Clubwandeltocht ‘Bussum/Hilversum Voetstappenpad’ vertrek je vanaf het Bastion Hotel naar het Voetstappenpad. Onderweg op dit Voetstappenpad is er de mogelijkheid voor een kortere route door af te slaan naar Station Hollandse Rading. Vanaf hier ga je met de trein terug naar Station Bussum Zuid (neem je OV mee, of je pinpas om een kaartje te kopen). 

Voor de lange route finish je weer bij NS-station Bussum Zuid. 

Het Voetstappenpad is een pad dat stamt uit 1939. In een wijde cirkel wandel je rond Hilversum. Het is een prachtige wandeling over de bloeiende heide.

Soort wandeling: 29 km en eventueel 17 km
Startlocatie: NS-station Bussum Zuid bij het Bastion Hotel: Struikheiweg 3, Bussum
Starttijd: 09.30 uur
Inschrijven: ter plekke vanaf 9.00 uur.

Contactpersoon: Margreet Cobelens 0622177297 of cobelensm@yahoo.com

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn kleinschalige groepswandelingen. De tochten worden georganiseerd door vrijwilligers van de verenigingsafdeling van Le Champion. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen  4,5 en 5,5 km/uur. Hoe je je kunt aanmelden wordt vermeld bij de aankondiging. Bij de start zijn twee vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden en van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld).  Zorg zelf voor eten en drinken, wel proberen we om  onderweg minstens 1x een horecagelegenheid te bezoeken. 

Leden van Le Champion kunnen gratis deelnemen aan de wandelingen, introduce(e)s zijn ook welkom en betalen  €2,-.

    Lees meer over de clubwandeltochten van Le Champion!    

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief