Terug

Nieuwjaarswandeling voor leden Le Champion

Een goed begin

Nieuwjaarswandeling Bergen

Datum: zaterdag 5 januari 2019
Aanmelden: 9.45 – 10.00 uur in de schaapskooi Bergen, Zeeweg 2 1861 PZ Bergen
Start wandeling: 10.15 uur
Bereikbaarheid: 

  • Kom je met het OV neem dan contact op met Margreet Cobelens 0622177297/0725157800.
  • Je fiets kun je bij de schaapskooi kwijt.
  • Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op de parkeerplaats Uilenvangersweg aan de N510. Daar is ook een automaat voor toegangskaartjes voor het gebied. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar de schaapskooi. Tijdens de wandeling komen we ook nog een kaartjesautomaat tegen.

Over de wandeling

Een rondwandeling van ongeveer 12 kilometer op met name onverharde ondergrond. Onderweg is dit keer geen horecastop, neem zo nodig wat te drinken en/of te eten mee. Aan het eind van de wandeling biedt de schaapskooi samen met Le Champion in de prachtige educatieruimte van de schaapskooi koffie en thee aan.

Met trots presenteert de Organisatie Commissie Wandelen (OCW) van de vereniging Le Champion ook dit jaar een Nieuwjaarswandeling. Je wandelt door een afwisselend natuurlandschap. En het is wetenschappelijk bewezen: bewegen is gezond en bewegen in een omgeving met veel natuur maakt dat je ook nog gelukshormonen aanmaakt. Dit alles sluit aan bij de visie van Le Champion. Wel, een beter begin van 2019 is niet denkbaar.

Leden van Le Champion kunnen, op vertoon van het lidmaatschapspasje, gratis meewandelen. Introducees betalen 2 euro (geen pin).

Contactpersoon: Margreet Cobelens 0622177297/0725157800

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn laagdrempelige en kleinschalige groepswandelingen. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen de 4.5en 5.5 km/uur. Aanmelden doe je op de dag zelf op de betreffende startlocatie. Hier zijn twee Le Champion vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden. Van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld). Zorg dat je zelf ook wat te eten en drinken bij je hebt. Onderweg stoppen we minstens één keer bij een horecagelegenheid voor een kop koffie.

Voor leden van Le Champion zijn de wandelingen gratis, maar introducé(e)s zijn ook welkom en betalen € 2,-.