Terug

Clubwandeltocht Amsterdam Noord

Wandeltocht Amsterdam Noord

Op 23 februari vindt de Clubwandeltocht Amsterdam Noord plaatst. Binnenkort zal op deze pagina meer informatie komen te staan. 

Datum: zaterdag 23 februari
Afstand: 14 km
Aanmelden: 9.30 uur in de Friendship Sports Centre, Beemsterstraat 652
Start van de wandeling: 10.00 uur
Bereikbaarheid: de startlocatie is bereikbaar met het openbaar vervoer

De start zal plaatsvinden in Friendship Sports Centre. In dit Sports Centre kunnen G-sporters vele sporten beoefenen. Na het verlaten van het Sports Centre wandelen we naar en door het rustieke dorpje Ransdorp. Wat opvalt is de stilte die je ervaart als je naar de volgende plaats, Zunderdorp, wandelt. Dit in vergelijking met de drukte die je aan de andere zijde van de A10 aantreft. In Zunderdorp wordt opgestoken bij het bekende café het Zwaantje, o.a. bekend van RTVNH. Wij verlaten Zunderdorp en gaan op weg naar Durgerdam. Aan de linkerkant van ons zien we het IJ-meer. Vlak voor de A10 gaan we weer naar het Friendship Sports Centre alwaar onder het genot van een consumptie nog nagepraat kan worden over de wandeling. 

Contactpersoon: Nico Mourits  – 06-57004747

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn laagdrempelige en kleinschalige groepswandelingen. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen de 4.5en 5.5 km/uur. Aanmelden doe je op de dag zelf op de betreffende startlocatie. Hier zijn twee Le Champion vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden. Van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld). Zorg dat je zelf ook wat te eten en drinken bij je hebt. Onderweg stoppen we minstens één keer bij een horecagelegenheid voor een kop koffie.

Voor leden van Le Champion zijn de wandelingen gratis, maar introducé(e)s zijn ook welkom en betalen € 2,-.