Terug

Clubwandeltocht Alkmaar Light Walk

Op donderdagavond 19 december vindt de Clubwandeltocht Alkmaar Light Walk plaats. 

Deze 5 kilometer lange avondwandeling voert je o.a. over de Middeleeuws aandoende oude stadswallen. De Grote Kerk, de Waag en vele andere historische gebouwen zijn fraai verlicht. Het is gezellig en feestelijk wandelen in deze decembermaand. Start en finish aan de voorkant van het NS Station in Alkmaar. 

Aanmelden vanaf 19:00 uur in de koffiecorner van de Hema in het NS Station. De niet uitgepijlde wandeling start om 19.30 uur. Er zijn een beperkt aantal routebeschrijvingen beschikbaar. Als afsluiting biedt Le Champion je een consumptie aan in Café Klunder. Alkmaar Light Walk - Le Champion

Eventueel gratis parkeren kan in de wijk de Bergermeer (er loopt een voetpad van de Bergermeer naar de Bergerhof en vandaar naar de achterkant van het NS Station).

Contactpersoon: Margreet Cobelens (06-22177297)

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn laagdrempelige en kleinschalige groepswandelingen. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen de 4.5en 5.5 km/uur. Aanmelden doe je op de dag zelf op de betreffende startlocatie. Hier zijn Le Champion vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden. De routes zijn niet uitgepijld, er zijn een beperkt aantal routebeschrijvingen. Zorg dat je zelf ook wat te eten en drinken bij je hebt. 

Voor leden van Le Champion zijn de wandelingen gratis, maar introducé(e)s zijn ook welkom en betalen € 2,-.