Terug

Clubwandeltocht: Alkmaar- Bergen

Het vertrekpunt van deze Clubwandeltocht is het station Alkmaar. Je wandelt zowel door het polderlandschap, de bossen van Bergen als door het duinlandschap. Na ongeveer 9-9,5 km houden we een pauze bij de schaapskooi. Na 13 km zijn we in het gezellige centrum van Bergen. Daar kun je met de bus terug naar station Alkmaar of je maakt de keuze om nog 7 km terug te wandelen, ook dan kom je weer uit bij station Alkmaar.

Honden mogen aangelijnd mee. 

Soort wandeling: 13 km of 20 km
Startlocatie: Voorzijde Station Alkmaar Centrum
Starttijd: 10.00 uur
Inschrijven: Koffiecorner van de Hema vanaf 09.30 uur

Contactpersoon: Margreet Cobelens 06-22177297 of cobelensm@yahoo.com en Ron Schoen tel. 06-57112926 of ron.schoen@planet.nl

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn kleinschalige groepswandelingen. De tochten worden georganiseerd door vrijwilligers van de verenigingsafdeling van Le Champion. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen  4,5 en 5,5 km/uur. Hoe je je kunt aanmelden wordt vermeld bij de aankondiging. Bij de start zijn twee vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden en van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld).  Zorg zelf voor eten en drinken, wel proberen we om  onderweg minstens 1x een horecagelegenheid te bezoeken. 

Leden van Le Champion kunnen gratis deelnemen aan de wandelingen, introduce(e)s zijn ook welkom en betalen €2,-.

    Lees meer over de clubwandeltochten van Le Champion!