Terug

Clubwandeltocht Haarlem en herfst: een mooie combinatie

Een wandeling met keuze uit 10 of 14 km

Deze rondwandeling op zondag 28 oktober, over voornamelijk verharde ondergrond, voert je zowel door de fraaie binnenstad als door de groene omgeving van Haarlem. Kies uit een wandeling van 10 of 14 km en geniet van deze prachtige en veelzijdige omgeving. Na afloop zijn de winkels en de horeca in de binnenstad op deze zondagmiddag open.

Algemene informatie:

Starttijd: 10.00 uur (verzamelen vanaf 9.30 uur)
Locatie: Café Brinkmann op de Grote Markt
Afstand: 10 of 14 km

Contact:

Neem voor meer informatie contact op met Annelies Kaptein 072-5742681/0682118817 en Margreet Cobelens 0622177297.

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn kleinschalige groepswandelingen. De tochten worden georganiseerd door vrijwilligers van de verenigingsafdeling van Le Champion. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen  4,5 en 5,5 km/uur. Hoe je je kunt aanmelden wordt vermeld bij de aankondiging. Bij de start zijn twee vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden en van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld).  Zorg zelf voor eten en drinken, wel proberen we om  onderweg minstens 1x een horecagelegenheid te bezoeken. 

Leden van Le Champion kunnen gratis deelnemen aan de wandelingen, introduce(e)s zijn ook welkom en betalen  €2,- (geen pin).

    Lees meer over de clubwandeltochten van Le Champion!