Terug

EK side event: Brooks 10K Champions Run

Brooks10k_museumpleinWie van hardlopen houdt, krijgt de kans om zondag 10 juli letterlijk in de voetsporen te treden van de Europese topatleten die meedoen aan de EK Atletiek 2016. De Brooks 10K Champions Run voert de deelnemers over het EK-parcours in hartje Amsterdam, met duizenden fans langs de route. Deze fun run begint en eindigt op het Museumplein.

Het parcours van de Brooks 10K Champions Run volgt de route van de EK halve marathon, die ook op 10 juli wordt gehouden.

Brooks10k_parcoursIedereen kan meedoen: zowel beginnende als ervaren lopers, loopgroepen en bedrijfsteams. Alle deelnemers aan de Brooks 10K Champions Run ontvangen een speciaal ontworpen Brooks Happy Running shirt, aangeboden door Brooks. Voor elke inschrijving wordt bovendien 1 euro gedoneerd aan de Johan Cruyff Foundation, social partner van de EK Atletiek 2016.

Deelnemers aan de Brooks 10K Champions Run krijgen de mogelijkheid om nu al (maximaal 4) sessiekaarten te kopen voor de EK Atletiek in een exclusieve pre-sale. Hierbij geldt een korting van €5,00 per sessiekaart. De reguliere verkoop van sessiekaarten start pas in mei 2016.

Business Run
Het is ook mogelijk om met klanten of collega’s deel te nemen aan de Brooks 10K Champions Run. Speciaal voor bedrijven is een beperkt aantal plekken voor de Brooks 10K Champions Run gereserveerd. Bekijk het aanbod van business pakketten tijdens de EK Atletiek.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk t/m 8 juli 12.00 uur! Leden van Le Champion ontvangen €5,00 korting op deelname aan de Brooks 10K Champions Run.

Website
Bezoek de officiële website van de Brooks 10K Champions Run.