TCS Amsterdam Marathon

De grootste marathon van Nederland trekt deelnemers uit alle windstreken, omdat het parcours in Amsterdam zo mooi en vlak is. Er kunnen dus toptijden neergezet worden! Deze marathon verbroedert; er deden vorig jaar ruim 45.000 deelnemers mee uit 104 verschillende landen. Naast de hele marathon wordt de Mizuno Halve Marathon gelopen. En ook deze halve marathon is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van ons land. Het parcours is min of meer een deel van de hele marathon, dus het is niet verwonderlijk dat ook deze afstand geliefd is om het snelle parcours, de geweldige sfeer die er hangt en de onvergetelijke finish in het Olympisch Stadion. Voor wie een (halve) marathon een paar bruggen (of grachten!) te ver is: 8 km lopen is eveneens een optie. En ook dan finish je voor de hoofdtribune van het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Business Run
Tijdens de Mizuno Halve Marathon en TCS 8 km vindt ook een Business Run plaats. Bedrijven krijgen een bevoorrechte startpositie en krijgen diverse extra’s met het businesspakket.

Routes 
Tijdens de TCS Amsterdam Marathon zijn maar liefst drie verschillende afstanden te lopen. De hele marathon, de halve marathon (21,1 km) en de 8 km. 

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk van 12 november 2017 t/m 17 september 2018 of eerder als de limiet is bereikt.

Naar de officiële website  

Schrijf je direct in 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief