Home

Egmond evenementen

Of je nu gek bent op fietsen, wandelen of hardlopen: in Egmond kun je jouw sport naar hartenlust uitoefenen. Fietsers kunnen op 12 januari 2019 de strijd aangaan met het strand en obstakels tijdens AGU Egmond-Pier-Egmond. Op datzelfde strand kun je de volgende dag de meest legendarische halve marathon van Egmond beleven: de NN Egmond Halve Marathon. Trek jij liever je wandelschoenen aan voor een mooie wandeltocht? Ontdek dan de duinen en het strand van Egmond tijdens de Egmond Wandel Marathon tegen reuma op 26 en 27 januari 2019. 

De strandrace van het jaar

De strandrace van het jaar

Houd jij van fietsen én van een uitdaging? Strijd dan op het strand tegen obstakels en het weer tijdens dé strandrace van het jaar: AGU Egmond-Pier-Egmond op 12 januari 2019. 

Durf jij het aan?

Legendarische halve marathon

Daag jezelf uit! Schrijf je in voor de NN Egmond Halve Marathon op 13 januari 2019. Dit hardloopevenement is met veel variatie en échte uitdaging en niet voor niets jaarlijks uitverkocht!

Ik wil dit hardloopevenement beleven
Legendarische
Wandelen door een natuurparadijs

Wandelen door een natuurparadijs

De Egmond Wandel Marathon tegen reuma is jouw start van het nieuwe wandelseizoen. Begin het nieuwe jaar goed en doe mee met dit unieke wandelevenement. Wandel 26 en/of 27 januari van Egmond aan Zee naar Castricum aan Zee of naar Bergen aan Zee! 

Ik wil graag mee wandelen