Terug

Businessteams

Vergeet bowlen, paintballen en escape rooms. Samen sporten is pas écht een bedrijfsuitje! Met jouw collega’s mee doen aan een hardloop- fiets- of wandelevenement is heel leuk en ook nog eens heel gezond. Laat tijdens een sportevenement van Le Champion aan de rest van Nederland zien hoe fit jouw bedrijf is en combineer teambuilding & vitaliteit in één onvergetelijk bedrijfsuitje. Roep daarom jouw collega’s bij elkaar en daag ze uit om samen in actie te komen tijdens een business evenement van Le Champion.

Iedereen kent de immens populaire Dam tot Damloop wel. Het hardloopevenement dat met 3.000 businessteams de grootste bedrijvenloop ter wereld is. Maar wist je dat je bijvoorbeeld ook tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run aan de start kunt staan met jouw businessteam of bij de uitdagende mountainbikestrandrace AGU Egmond-Pier-Egmond? Met een businesspakket profiteren al jouw collega’s ook nog eens van exclusieve voordelen zoals een gunstige startpositie, een teamfoto en toegang tot speciale businessfaciliteiten. Kies bij grotere events zelfs voor een eigen hospitality unit of pak het helemaal groots aan met businessclinics en teamkleding. Wil jij ook samen met jouw collega’s de finishlijn halen van een gaaf evenement? Bekijk hieronder de Business evenementen! 

Toon alles Wandelen Fietsen Hardlopen

januari 2019

AGU Egmond-Pier-Egmond
38 km
NN Egmond Halve Marathon
10,5 KM
21,1 KM
KIDS

februari 2019

Groet Uit Schoorl Run
10 KM
21,1 KM
30 KM
KIDS

maart 2019

Runner’s World Zandvoort Circuit Run
5 KM
12 KM
21,1 KM
KIDS

mei 2019

Cruyff Foundation 14K Run
5 KM
14 KM
KIDS
Alkmaar City Run by night
5 KM
10 KM
KIDS

juni 2019

Plus Wandel4daagse Alkmaar
8,5 KM
15 KM
20 KM
25 KM
40 KM

september 2019

Dam tot Dam FietsClassic
40 km
60 km
85 km
105 km
150 km

oktober 2019

TCS Amsterdam Marathon
8 KM
21,1 KM
42,2 KM
KIDS
Toon meer evenementen

Samen mountainbiken op het strand

Ga de uitdaging aan met het strand, obstakels en het winterse weer tijdens AGU Egmond-Pier-Egmond op 12 januari 2019! Durf jij met jouw collega’s de uitdaging aan te gaan?

Beleef de strandrace van het jaar

Legendarisch hardloopevenement

Gezamenlijk trainen voor de meest legendarische halve marathon van Nederland en kilometers delen op het schitterende parcours langs de Noord-Hollandse kust. Gaan jullie voor de kwart marathon of halve marathon op 13 januari 2019? 

Bekijk hoe jullie mee kunnen doen
Maak jouw deelname nóg leuker

Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips.

Ik wil alle voordelen bekijken
Je kunt kiezen uit meer dan 60 evenementen!
Ontdek alle evenementen