Home

Businessteams

Vergeet bowlen, paintballen en escape rooms. Samen sporten is pas écht een bedrijfsuitje! Met jouw collega’s mee doen aan een hardloop- fiets- of wandelevenement is heel leuk en ook nog eens heel gezond. Laat tijdens een sportevenement van Le Champion aan de rest van Nederland zien hoe fit jouw bedrijf is en combineer teambuilding & vitaliteit in één onvergetelijk bedrijfsuitje. Roep daarom jouw collega’s bij elkaar en daag ze uit om samen in actie te komen tijdens een business evenement van Le Champion.

Iedereen kent de immens populaire Dam tot Damloop wel. Het hardloopevenement dat met 3.000 businessteams de grootste bedrijvenloop ter wereld is. Maar wist je dat je bijvoorbeeld ook tijdens de Zandvoort Circuit Run en de TCS Amsterdam Marathon aan de start kunt staan met jouw businessteam of bij de uitdagende mountainbikestrandrace Egmond-Pier-Egmond? Met een businesspakket profiteren al jouw collega’s ook nog eens van exclusieve voordelen zoals:

  • Een gunstige startpositie
  • Een teamfoto voor de start
  • Toegang tot speciale businessfaciliteiten

Kies bij grotere events zelfs voor een eigen hospitality unit of pak het helemaal groots aan met businessclinics en teamkleding. Wil jij ook samen met jouw collega’s de finishlijn halen van een gaaf evenement? Bekijk hieronder de Business evenementen of neem contact op voor meer informatie over onze business evenementen!

Toon alles Wandelen Fietsen Hardlopen

februari 2021

Groet uit Schoorl Run
10 KM
21,1 KM
30 KM
KIDS

maart 2021

Zandvoort Circuit Run
4 KM
12 KM
16,1 KM
KIDS

Waterschade in jouw serverruimte? Dankzij Trans-iX snel opgelost.

Eind oktober 2020 hebben we het helaas zelf ondervonden. Gelukkig heeft onze partner Trans-iX ons super snel kunnen helpen. 

Lees verder

Verbind jouw bedrijfsnaam aan een sportevenement

Wil jij de kansen bespreken om jouw bedrijf op unieke wijze aan één of meerdere sportevenementen te verbinden?

Stuur een mail naar Le Champion
Maak jouw deelname nóg leuker Als Le Champion lid wordt jouw deelname nóg leuker! Zo kun jij bij een aantal evenementen als eerste inschrijven, kun je eerder starten en ontvang je 4x een magazine met alles over onze events en sporttips. Ik wil alle voordelen bekijken
Je kunt kiezen uit meer dan 60 evenementen!
Ontdek alle evenementen