Home

Ardennen weekend La Roche-en-Ardenne

Fietsen, hardlopen of wandelen in de Ardennen. Zoals Le Champion dat in vroegere jaren rond de Paasdagen ook altijd deed. Met nu ook activiteiten voor hardlopers en wandelaars. In samenwerking met TUI Sports heeft Le Champion voor het weekend van 12-14 april een groot deel van Hotel Floréal Le Roche-en-Ardenne afgehuurd. Deze accommodatie langs de oevers van de Ourthe bevindt zich op minder dan 800 meter van het centrum van La Roche-en Ardenne. La Roche is gelegen in het centrum van de Ardennen. Het ligt aan de Ourthe, een zijrivier van de Maas die door de Ardennen kronkelt. La Roche ligt op ongeveer 300 km van Amsterdam.

Le Champion heeft deze dagen voor haar leden een aantrekkelijk programma samengesteld. Fietsers rijden o.m. een uitdagende route van ongeveer 100 km van de cyclo Claude Criquielion. Met mogelijkheid van een kortere afstand maar in ieder geval met leuke, specifieke beklimmingen die in de Ardennen zo talrijk zijn. En daarnaast is er een tocht richting groothertogdom Luxemburg. Veel klimmen is in de Ardennen gebruikelijk. Maar ook zijn er vlakke fietsroutes waarbij een groot aanbod aanwezig is aan routes door vlakke spoorwegbeddingen.

De hardlopers lopen met elkaar een of meer speciale bewegwijzerde hardlooptrails waarbij meerdere afstanden mogelijk zijn. Trails zijn mogelijk over smalle weggetjes, steile bergkammen en mooie afdalingen om vervolgens langs de Ourthe te eindigen. De wandelaars nemen op de zondag deel aan een georganiseerd wandelevenement over 5, 10, 15 of 20 km. Alsook wandelen één der uitgezette wandelroutes vanuit La Roche dwars door de Ardennen.

Al met al is er een uitgebreid programma waarbij het samen sporten en veel gezelligheid de boventoon voeren. Dat geldt ook voor het verblijf in het hotel. In dat kader zal op de zaterdagavond ‘het elkaar ontmoeten en leren kennen’ in het hotel een feestelijk karakter krijgen. 

Arrangementsprijs Floréal La RocheenArdenne

Prijs per persoon € 159,00

Enthousiast?

Wil je meer informatie of inschrijven kijk dan op de site van TUI Sports via weekend Ardennen

Vragen?

Voor vragen kan contact opgenomen worden met Renske van Veelen