Home

Overzicht functies voor vrijwilligers

Aanmelden als vrijwilliger?

Stuur dan een mail naar vrijwilligers@lechampion.nl met onderwerp ‘Nieuwe vrijwilliger’ met daarin de volgende gegevens:

Naam
Adres
Geboortedatum
Telefoonnummer
Shirtmaat
E-mailadres

Alle functies voor vrijwilligerswerk:

Uitpijler
Wil jij zelf actief in beweging zijn? Bij de wandel- en fietsevenementen zet jij de route uit met GPS en pijlen, controleer je tijdens het evenement het parcours en haal je na afloop de pijlen weer op.

Voordat je begint krijg je eerst uitgebreide instructies. Eén keer per jaar is er een bijeenkomst voor alle uitpijlers. Heb je interesse in deze functie, meld je dan hier aan.  
Communicatie en media
Het communicatie- & mediateam zorgt voor goede informatievoorziening rondom de evenementen van Le Champion. Je kunt aan de slag als medewerker social media, medewerker redactie, medewerker promotieteam of fotograaf. Heb jij veel kennis van communicatie, journalistiek of sociale media, dan zou jij dit team kunnen versterken! Wanneer één van onderstaande functies jou aanspreken, meld je dan hier aan.
Heftruckchauffeur
Bij grote evenementen verplaats je in overleg met een coördinator zware onderdelen zoals dranghekken. Heb je een heftruckcertificaat en lijkt het je leuk om te helpen bij een evenement? Meld je dan hier aan.
Magazijnmedewerker
Magazijnmedewerkers zorgen dat per evenement en locatie de juiste materialen klaargezet worden. En dat deze na afloop weer op de goede plek opgeruimd worden. Een secure klus! Heb je interesse in deze functie, meld je dan hier aan.
Helpdesk
Voor en tijdens het evenement komen deelnemers hier met vragen. Jij beantwoordt, met behulp van de onlinedeelnemersinformatie en de laptop, al hun vragen en helpt ze weer op weg. Eén keer per jaar organiseren we een informatiebijeenkomst voor alle Helpdesk vrijwilligers. Heb jij soortgelijke ervaring, ben je klantvriendelijk en nauwkeurig en zou je willen helpen op een evenement? Meld je dan hier aan.

Ben jij meer een bestuurlijk talent?

Of wil jij ervaring opdoen in het mede-organiseren van een Le Champion event? Word dan onderdeel van het bestuur of verschillende commissies! Jouw kans om je kwaliteiten in te zetten en te laten zien wat je kan. Bekijk hier deze vacatures.

Handboek
Lees het vrijwilligershandboek van Le Champion om de organisatie beter te leren kennen en de functie te vinden die bij jou past!