Nieuws /

Eerste clubwandeltocht: een zonnige Nieuwjaarswandeling!

Afgelopen zondag was de eerste clubwandeltocht van het jaar. Verwend met een heerlijk winterzon en niet al te veel wind deden 51 wandelaars mee aan de Nieuwjaarswandeling. Er was een 14 kilometerroute uitgezet door duinen, strand en bos. Onderweg was er ook tijd voor een kleine onderbreking, waar iedereen kon opwarmen met een kop koffie. 

Het begin van de wandeling verliep niet helemaal vlekkeloos, doordat er enkele parkeerproblemen waren en sommige wandelaars daardoor de start hadden gemist. Hier zullen we volgende keer meer aandacht aan besteden, zodat we met z’n allen van start kunnen gaan!

Wandel je de volgende keer mee in Camperduin aan Zee? Op 10 februari staan we om 10.00 uur klaar bij Strandpaviljoen Struin voor een wandeling van +- 19 km. Verwacht strand, grasdijkjes in de polder, het gezellige groet en als afsluiting een stukje stevig klimwerk in de duinen!  

Wandeltrainingen
Wil jij deze maand nog meer wandelen en jouw conditie en vaardigheden verbeteren? Bijvoorbeeld in aanloop van de Egmond Wandel Marathon tegen reuma? Maak dan op 13 en 20 januari gebruik van de gratis wandeltrainingen van Margreet Cobelens! Aanmelden kan via Margreet op 06-22177297. 

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn kleinschalige groepswandelingen. De tochten worden georganiseerd door vrijwilligers van de verenigingsafdeling van Le Champion. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen 4,5 en 5,5 km/uur. Hoe je je kunt aanmelden wordt vermeld bij de aankondiging. Bij de start zijn twee vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden en van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld).  Zorg zelf voor eten en drinken, wel proberen we om onderweg minstens 1x een horecagelegenheid te bezoeken. 

Leden van Le Champion kunnen gratis deelnemen aan de wandelingen, introduce(e)s zijn ook welkom en betalen  €2,-.

Volgende Clubwandeltocht: Groet vanuit Camperduin aan Zee

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief