Terug

Wielercafé van NTFU en Le Champion afgelast

Alle sportevenementen die tot en met 31 maart in Nederland op het programma staan en waar meer dan 100 mensen op afkomen, zijn afgelast vanwege maatregelen tegen het coronavirus.

Dat geldt ook voor het Wielercafé op 26 maart in De Proloog in Amerongen waar je je voor hebt aangemeld. Namens NTFU Wielersportbond en Le Champion hopen we op jouw begrip voor dit besluit. Wij houden de berichtgeving over het coronavirus nauwlettend in de gaten en prikken een nieuwe datum zodra alle lichten weer op groen staan.


Wil jij de voormalige profrenners Karsten Kroon en Bram Tankink het hemd van het lijf vragen? Kom dan 26 maart naar De Proloog in Amerongen. Wielersportbond NTFU organiseert samen met Le Champion een gezellig wielercafé.

Op donderdag 26 maart maak je bij De Proloog in Amerongen een bijzondere avond mee met de oud-renners Karsten Kroon en Bram Tankink. Dit spraakmakende duo vertelt graag in hun eigen karakteristieke stijl over hun belevenissen als profrenner, maar ook over hun leven na hun wielercarrière. Daarnaast schuift trainer en sportarts Guido Vroemen bij hen aan. Hij heeft diverse Olympische sporters gecoacht en was teamarts bij de wielerploeg Roompot-Oranje.

Onderwerpen

De belevenissen en ervaringen van Karsten Kroon en Bram Tankink vormen natuurlijk een groot deel van de avond. Samen met Guido Vroemen zullen zij het ook hebben over training en voeding. Maar daarnaast is het wielercafé ook bedoelt voor interactie met het publiek, dus alle onderwerpen zitten niet in beton gegoten. En dat is met deze enthousiaste kletsmajoren maar goed ook.

Exclusief voor leden

Deze avond is speciaal voor NTFU/Le Champion-leden en Fietssport PLUS-leden. Vanaf 19 uur staat de koffie klaar en we trappen af om 19.30 uur. Bij een wielercafé hoort natuurlijk ook een Petje-op-Petje-af-Quiz waarbij leuke wielerprijzen zijn te winnen. Na afloop is er genoeg tijd voor een gezellige nazit, waarbij alle tafelgasten rondlopen en zich mengen tussen de aanwezige gasten. 

Meld je aan

De Proloog in Amerongen is een prachtige locatie, maar biedt aan slechts aan 200 wielerliefhebbers ruimte. Geef je dus snel op via ons inschrijfformulier en zet 26 maart in je agenda. De entree bedraagt 15 euro, inclusief 2 consumptiebonnen.